50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

7 x PARDÁL = nejširší nabídka traktorových přepravníků zvířat

Zveřejněno: 14. 5. 2020

Výrobní portfolio společnosti WTC Písečná s.r.o. dnes tvoří více než 50 vozů v pěti základních produktových kategoriích. Mimo traktorové návěsy BIG, přepravníky balíků PLT, nosiče kontejnerů PORTÝR a přívěsy BSS vyrábí v Písečné i traktorové přepravníky zvířat PARDÁL.

Traktorový přepravník zvířat PARDÁL 5,5

PARDÁL aktuálně představuje nejširší nabídku traktorových přepravníků zvířat na trhu. 7 typů, 7 různých podvozků – od nejmenšího přepravníku koní po nejdelší vůz ve své kategorii.

Přepravníky PARDÁL definuje zejména robustní konstrukce a celokovové provedení s kontinuálními celosváry - všechny varianty přepravníků jsou konstruovány tak, aby bez problémů vydržely i ten nejnáročnější provoz v živočišné výrobě.

Přepravníky zvířat PARDÁL jsou vybaveny jednoosou nebo dvouosou odpruženou nápravou ADR (40 km/hod.). Vnitřní délka ložné plochy se pohybuje v rozmezí od 3 000 do 9 000 mm, celková délka přepravníku potom v rozmezí od 4 860 do 11 000 mm. Nejmenší PARDÁL má celkovou povolenou hmotnost 6 600 kg, největší 14 000 kg.

Ložná plocha přepravníku je buď rovná/statická se sklopnou nástupní plošinou nebo s hydraulicky ovládanou světlou výškou (varianta „KLEK“).

Již ve standardní výbavě PARDÁL disponuje naddimenzovanými kvalitními komponenty – samozřejmostí je například automatická parkovací brzda, automatický zátěžový regulátor tlaku brzd, přední dveře, bezpečnostní prostor pro obsluhu, stavitelná výška tažného závěsu, vzduchové brzdy Knorr-Bremse, protiskluzová podlaha, odtokové otvory v zadní části ložné plochy, demontovatelný/vyměnitelný tažný závěs Scharmüller, barva na přání a mnoho dalšího.

Více informací o přepravnících PARDÁL najdete na www.wtc-pisecna.eu/prepravniky-zvirat-pardal

7 x PARDÁL = nejširší nabídka traktorových přepravníků zvířat
7 x PARDÁL = nejširší nabídka traktorových přepravníků zvířat
Autor: Petr Kössler1)
Foto: WTC Písečná s.r.o.

1) z podkladů WTC Písečná s.r.o.


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.