50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Agricon vstupuje na český a slovenský trh. Pomáhá zemědělcům s digitálními technologiemi

Zveřejněno: 14. 12. 2021

Středně velký a nezávislý specialista na technologie precizního zemědělství má nového partnera ve východní Evropě, který sídlí v Seredi východně od Bratislavy.

Zkušení zemědělští inženýři a servisní technici z Agriconu zavádějí do zemědělství digitální technologie.

Nově založená společnost Agricon Czechia-Slovakia s.r.o. ji výhradně zastoupí na dvou trzích, v Česku a na Slovensku, díky čemuž dojde k zaplnění dosavadní středoevropské „mezery“. Dodejme ještě, že Agricon již od roku 2010 působí také na pobaltském trhu, jen o zlomek kratší dobu má své zastoupení také v Maďarsku, Rumunsku, Polsku, Srbsku, Chorvatsku a na Ukrajině. Být blízko zákazníkům na farmách je jedním z faktorů úspěchu při zavádění řešení přesného zemědělství. Nový partner na Slovensku a v České republice umožní tuzemským zemědělským podnikům být blíže své kontaktní osobě, a to bez jazykové bariéry.

Zkušení zemědělští inženýři a servisní technici z Agriconu zavádějí do zemědělství digitální technologie a poskytují podnikům poradenství a podporu při zavádění moderních strategií pěstování rostlin. Vedle toho společně s odborníky z praxe dále rozvíjí zavedené postupy a zkoumají nové koncepty v pěstování rostlin. Zaměřují se na správu polí, strojů a hnojení rostlin.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Agricon

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.