TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Agritechnica 2021: Zájem vystavovatelů je velký. Kdo se bude na veletrhu prezentovat

Zveřejněno: 24. 2. 2021

Největší mezinárodní zemědělský veletrh Agritechnica se má letos uskutečnit v německém Hannoveru od 14. do 20. listopadu 2021. V květnu bude spuštěna online platforma „AGRITECHNICA digital“ - očekává se více než 2 000 vystavovatelů. Již přibližně 90 procent výstaviště je zarezervováno.

Agritechnica 2021: Zájem vystavovatelů je velký. Zdroj foto - Milan Jedlička

Účast na listopadovém mezinárodním zemědělském veletrhu Agritechnica 2021 v Hannoveru bude hojná. Na veletrhu se budou prezentovat výrobci z Německa i zahraničí. Organizátor veletrhu Agritechnica, DLG (Německá zemědělská společnost), očekává více než 2 000 vystavovatelů. Agritechnica se bude konat v Hannoveru od 14. do 20. listopadu 2021, přičemž v květnu tohoto roku bude spuštěna doprovodná online platforma AGRITECHNICA digital.

Řada předních společností v oblasti zemědělských strojů se již přihlásila nebo je v současné době ve fázi plánování svého vystoupení na veletrhu v Hannoveru. Od května letošního roku se všichni vystavovatelé budou moci prezentovat na nové online platformě AGRITECHNICA digital.

Těšit se můžeme na světoznámé výrobce zemědělské techniky Claas, AGCO, SDF, Kubota, Amazone, Kuhn, Kverneland, Krone, Horsch, Lemken, Pöttinger, Grimme či Väderstad. John Deere bude na veletrhu chybět.

AGRITECHNICA digital bude spuštěna v květnu, šest měsíců před samotným veletrhem. Od tohoto okamžiku budou vystavovatelé moci pořádat své vlastní akce na digitální platformě a poskytovat informace o produktech a službách. Tato účast umožní vystavovatelům zvýšit vlastní digitální dosah a navázat nové obchodní kontakty.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Milan Jedlička

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.