Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Case IH Maxxum pro rok 2022: Nové balíčky výbav a vylepšená převodovka

Zveřejněno: 24. 11. 2021

Traktory Case IH Maxxum 115-150, které jsou základem řady traktorů Case IH a vyhovují nejširšímu spektru zákazníků napříč zákaznickou základnou společnosti, prošly vylepšeními, přičemž změny se týkají různých oblastí, od prostředí obsluhy až po provoz převodovky.

Modely traktorů Case IH Maxxum jsou nyní k dispozici ve třech výbavových stupních.

Na vrcholu řady je šestiválcový Case IH Maxxum 150 - všechny ostatní modely jsou čtyřválcové - získal pět koní v nezvýšeném jmenovitém výkonu (celkově má 150 k). Všechny ostatní změny se však týkají celé řady, přičemž změny u nových modelů traktorů Case IH Maxxum se zaměřují na výbavu, spolehlivost a funkce, které jsou zaměřeny na zvýšení pohodlí obsluhy a produktivity.

Nové balíčky výbav traktorů Case IH Maxxum

Modely Case IH Maxxum jsou nyní k dispozici ve třech výbavových stupních. Traktory Case IH Maxxum a Case IH Maxxum Multicontroller lze objednat ve výbavě Selection, což je výbava pokrývající většinu potřeb zákazníků, zatímco traktory Case IH Maxxum, Case IH Maxxum Multicontroller a Case IH Maxxum CVXDrive lze mít také s výbavou Advanced, což je výbava technologických prvků, které ocení profesionální zákazníci při každodenní práci. A konečně, modely Case IH Maxxum Multicontroller a Case IH Maxxum CVXDrive lze pořídit ve výbavě Professional, která poskytuje přístup k nejnovějším funkcím.

Modely Case IH Maxxum Multicontroller a Case IH Maxxum CVXDrive lze pořídit ve výbavě Professional, která poskytuje přístup k nejnovějším funkcím.
Modely Case IH Maxxum Multicontroller a Case IH Maxxum CVXDrive lze pořídit ve výbavě Professional, která poskytuje přístup k nejnovějším funkcím.

Zvenčí je přepracovaný vstup do kabiny se schůdky, které využívají modely Case IH Magnum. Po usednutí do kabiny najde obsluha řadu drobných, ale významných změn, které jí usnadní každodenní život, včetně držáku na telefon, napájecích portů USB a držáku na tablet. Přední stěrač nyní pokrývá o 60 % více plochy. K dispozici je také prémiový kožený volant a nové pokročilé možnosti joysticku.

V kabině tyto traktory Case IH zdědily mnoho prvků od svých větších sourozenců, které zlepšují komfort obsluhy. Patří mezi ně obložení kabiny prémiové kvality, lepší výhled, vylepšená ergonomie a nový chlazený úložný prostor - nezbytný pro dlouhé pracovní dny.

Modernizace převodovky traktoru Case IH Maxxum

U modelů Case IH Maxxum CVXDrive bylo vylepšeno ovládání převodovky, které přináší další "chytré" provozní funkce CVT. V reakci na zpětnou vazbu zákazníků byly vylepšeny jízdní vlastnosti, aby se maximalizovala reakce na zrychlení/zpomalení, přičemž byla zdokonalena citlivost pedálu, zvýšena citlivost a detekce polohy multikontroléru.

Pro CASE IH jsou k dispozici také nová obrysová světla v LED provedení a nový rozvod tlakového vzduchu pro snadné čištění.