Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Český výrobce elektrických pracovních tříkolek Energy Adventure představuje nový model Advento Maxi

Zveřejněno: 28. 4. 2022

Český výrobce elektrických tříkolek, společnost Energy Adventure, představila na německém veletrhu Agra Lipsko modernizovanou verzi oblíbené elektrické pracovní tříkolky Energy Adventure Advento Maxi. Nový stroj disponuje odnímatelnými vyvýšenými bočnicemi a mechanickým zvedákem korby.

Sériová výroba chystaného stroje Energy Adventure Advento Maxi se plánuje spustit v letošním roce s ohledem na poptávky od zákazníků.

„Našim cílem je představovat zákazníkům inovace a modernizace, které jim ulehčí práci. S novou verzí Energy Adventure Adventa Maxi naloží uživatelé na stroj více nákladu a pohodlně, bez námahy a jednoduše jej dokážou složit,“ říká Jan Berka, jednatel společnosti Energy Adventure s.r.o.

Sériová výroba chystané nové elektrické pracovní tříkolky Energy Adventure Advento Maxi se plánuje spustit v letošním roce s ohledem na poptávky od zákazníků. Zařazením do prodeje zároveň dochází k rozšíření produktové nabídky oblíbených strojů Energy Adventure Advento Maxi.

První prototyp nové elektrické pracovní tříkolky Energy Adventure Advento Maxi se představil veřejnosti na veletrhu Agra Lipsko, který se konal od 21. dubna do 24. dubna v německé spolkové zemi Sasko.

„Účast na německém veletrhu je pro nás první letošní zahraniční prezentací a jsme rádi, že po hubených výstavních letech negativně ovlivněných pandemií, můžeme široké veřejnosti opět představit naše stroje. Nachystali jsme se důkladně a společně s novým prototypem Energy Adventure Advento Maxi byla k vidění i speciální verze stroje Camo, vyvedená v maskovacích barvách,“ uvedl Berka.

Nová elektrická pracovní tříkolka Energy Adventure Advento Maxi disponuje odnímatelnými vyvýšenými bočnicemi a mechanickým zvedákem korby.
Nová elektrická pracovní tříkolka Energy Adventure Advento Maxi disponuje odnímatelnými vyvýšenými bočnicemi a mechanickým zvedákem korby.

Verze elektrické pracovní tříkolky Energy Adventure Advento Maxi Camo poutá pozornost svým vybavením. Elektrická pracovní tříkolka Energy Adventure Advento Maxi Camo je potažená speciální maskovací fólií Camo a disponuje dvojitou baterií prodlužující výkon stroje, sklopným sedadlem a off-road pneumatikami vhodnými do každého terénu.

Firma Energy Adventure se akce účastnila ve spolupráci s německými společnostmi LKH Hormersdorf a LMT Trede.

Na Agra Lipsko bylo přihlášeno 1200 vystavovatelů z 15 zemí světa, průměrná návštěvnost veletrhu dosahuje 50 000 osob.

Autor: Alexandr Kuchař
Foto: Energy Adventure

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.