AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

CLAAS představí nový výstavní koncept. Svou expozici na Agritechnice 2022 vybuduje venku

Zveřejněno: 1. 12. 2021

Pár měsíců před zahájením největšího zemědělského veletrhu Agritechnica potvrdila svou účast i společnost CLAAS. Ta opustí své tradiční místo uvnitř haly 13 a expozici přesune ven – do pavilonů EXPO P32 až P35. Návštěvníci se mohou těšit také na nový koncept prezentace produktů CLAAS.

Nová podoba výstavní plochy Claas na veletrhu Agritechnica.

Největší zemědělský veletrh Agritechnica 2022 se uskuteční 27. února až 5. března 2022 v Hannoveru. Přípravy jsou již v plném proudu. „Agritechnica 2022 je pro nás zásadní platformou pro komunikaci se zákazníky a prodejci,“ uvedl Jan-Hendrik Mohr z představenstva skupiny CLAAS a dodal: „Vedle toho je Agritechnica 2022 zásadním prostorem pro setkávání zástupců všech oblastí zemědělství, na němž pravidelně dochází k prezentaci nejnovějších mezinárodních trendů.“ V zemědělském průmyslu, který je do značné míry utvářen rodinnými podniky, je důraz kladen také na lidský přístup. Mohr je o tom přesvědčen: „Ačkoli je tu pandemie s námi již déle než rok a půl, lidé z našeho oboru se přesto nechtějí zříci osobních kontaktů.“

Po vypracování komplexního hygienického konceptu a zavedení personalizovaných vstupenek jsou si organizátoři z Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V. (DLG) jisti, že veletrh nebude představovat riziko šíření koronaviru. Z nejnovějšího průzkumu DLG vyplývá, že zemědělci a firmy mají o účast na veletrhu Agritechnica 2022 i nadále velký zájem.

CLAAS se přesune z haly 13 do pavilonů EXPO

CLAAS bude nově prezentovat své produkty v pavilonech EXPO P32 až P35 situovaných uprostřed výstaviště. „Poloha naší expozice v pavilonech EXPO propojených s okolními venkovními plochami nám dává příležitost přetvořit koncepci našeho stánku a nově prezentovat značku CLAAS i naše stroje a digitální produkty na vzdušnější, rozdělené a větší ploše stánku a zároveň být v souladu s hygienickými předpisy covid-19. Náš stánek tak poskytne nový zážitek,“ uvedl David Schiefer z CLAAS Corporate Marketing.

CLAAS na Agritechnice 2022 zaplní hned čtyři pavilony a přilehlé pozemky. Ve své expozici inspirované sloganem „Hard work. Smartly done.“ představí mimo jiné i modelovou řadu sklízecích mlátiček CLAAS TRION, která byla uvedena na trh v srpnu, či nejnovější inteligentní systémová a digitální řešení.

Autor: Milan Jedlička
Foto: CLAAS

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.