Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 16.4. – svátek slaví Irena

Dva nové pracovní záběry pro pásový shrnovač Kuhn Merge Maxx

Zveřejněno: 17. 7. 2019

Kdo měl zájem o pásový shrnovač Merge Maxx značky Kuhn, neměl moc na výběr, byl k dispozici pouze jeden model. To se však nyní změní. Kuhn rozšiřuje svou nabídku o dva nové modely Merge Maxx 760 a 1090.

Kuhn rozšiřuje nabídku pásových shrnovačů o dva nové modely.

Oba modely Merge Maxx 760 a 1090 technicky navazují na model Merge Maxx 950. Obsahují tedy všechny užitečné funkce, díky nimž je Merge Maxx 950 úspěšný. Jedná se o centrální nebo boční formování řádku píce, které lze kdykoliv mezi sebou volit v závislosti na daných podmínkách. O formování pravidelného řádku se stará přední sběrač a pásy. Možné je též použít reverzaci pásu nebo individuálně zvedat části sběrače a tím třeba redukovat pracovní záběr.

První model Merge Maxx 760 má pracovní šířku 7,5 metrů. Rozměry a charakteristikou je předurčen pro použití na nerovnoměrných pozemcích. Model Merge Maxx 1090 má pracovní šířku jedenáct metrů. Ovládání strojů se provádí stejně, jako tomu bylo u modelu Merge Maxx 950, přes ovládací panel AT 10 v kabině traktoru.

Nové modely pásových shrnovačů ukáže Kuhn veřejnosti na podzimním veletrhu Agritechnica 2019 v Hannoveru. K prvním zákazníkům zamíří v roce 2020.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Kuhn

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.