AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Jeantil představuje nový návěs s pohyblivým dnem

Aktualizováno: 31. 8. 2017

Server entraid.com přinesl první informace a fotografie nového velkoobjemového návěsu s pohyblivým dnem od firmy Jeantil. Výrobní sortiment firmy Jeantil zahrnuje krmné vozy, rozmetadla hnoje, rozdružovadla balíků, cisterny, dávkovače siláže, automatické krmení a velkoobjemové návěsy. V oblasti velkoobjemových návěsů firma nabízí řadu BR s vanovým typem korby a jednostranným sklápěním, řadu velkoobjemových návěsů BR SE s vanovým typem korby, jednostranným sklápěním a zvýšenou výsypnou výškou a stavební návěsy řady TP. Nyní firma nabídku návěsů rozšiřuje.

Jeantil

Jeantil ve svém výrobním závodě krátce představil novou řadu velkoobjemových návěsů.

Konkrétní představený typ je schopen být provozován v rychlosti 40 km/h, má tridemový podvozek s natáčecími nápravami a nechybí ani pohyblivé dno návěsu.

Firma Jeantil reaguje na stále větší poptávku po návěsu, který je schopen rychlého a bezpečného vyprázdnění. Představený návěs se vyprázdní za jednu minutu. Pohyblivé dno návěsu má na starosti jeho bezproblémové vyprázdnění. Pracuje na základě kompaktního systému se čtyřmi válci. Dalším zajímavým prvkem návěsu jsou jeho boční stěny. Boční stěny jsou tvořeny hliníkovými profily, které dávají návěsu dynamický design a patří mezi lehké materiály. Důraz byl kladen i na dokonalé utěsnění návěsu a jeho odolnost.

V nabídce firmy Jeantil budou tři velikosti nového návěsu, a to 30, 40 a 50 m3 pro celkovou hmotnost 24 až 32 tun. 

Autor: Milan Jedlička
Foto: Jeantil

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.