Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Kubota získala stříbrnou medaili za nový travní traktor řady G

Zveřejněno: 12. 10. 2021

Kubota získala stříbrnou medaili za travní traktory řady G. Výkon, rychlost a zaměření na bezpečný provoz – to byly důvody, proč porota udělující medaile za inovace v rámci výstavy Demopark udělila stříbro Kubotě.

Travní traktory řady G byly speciálně vyvinuty pro zákazníky z klíčových segmentů, jako jsou obce či firmy zabývající se službou sečení trávy a majitelé velkých nemovitostí.

V rámci Demoparku, největší evropské venkovní výstavy pro komunální stroje, jsou pravidelně udělovány ceny inovativním technologiím a strojům. O medaile se letos ucházelo 50 vystavovatelů. Odborná porota složená z technologických novinářů z předních oborových titulů nyní vybrala držitele zlaté a stříbrné medaile. Pět zlatých a osm stříbrných ocenění opět dokládá pozoruhodnou technologickou dynamiku odvětví. Kubota dokázala přesvědčit svými travními traktory řady G a získala stříbrnou medaili.

Travní traktory řady G byly speciálně vyvinuty pro zákazníky z klíčových segmentů, jako jsou obce či firmy zabývající se službou sečení trávy a majitelé velkých nemovitostí. V nové řadě se nachází pět modelů o výkonu 23 a 26 HP. Modely jsou standardně osazeny motory Kubota, provedení vyprazdňování koše LD (na zem), nebo HD (do výšky) a záběrem sečení 122 nebo 137 cm. Model G231 HD byl v Sudicích srovnán se svým předchůdcem G23-II. Travní traktory Kubota mají mezi uživateli dobrou pověst pro svou spolehlivost.