Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Kuhn GA 8830 je novým dvourotorovým shrnovačem se stranovým odkládáním řádku, který využívá osvědčené prvky

Zveřejněno: 2. 11. 2020

Řadu dvourotorových shrnovačů se stranovým odkládáním řádku nyní u firmy Kuhn rozšíří nový model GA 8830, který používá osvědčené prvky z jiných shrnovačů tohoto francouzského výrobce.

Dvourotorový shrnovač se stranovým odkládáním řádku Kuhn GA 8830

Nový Kuhn GA 8830 doplňuje řadu dvourotorových stranových shrnovačů a primárně řeší potřeby velkých farem. Jeho pracovní šířka dosahuje 8,80 metrů. Nový shrnovač se představil v rámci Kuhn Virtual – SPACE 2020 společně s novým žacím strojem Kuhn FC 3115, secím strojem Kuhn Kosma, lisem Kuhn VBP a krmným robotem Aura a systémem Kuhn Connect.

Ze širokého výběru příslušenství k novému dvourotorovému shrnovači Kuhn GA 8830 si může každý majitel vybrat to nejvhodnější do svých pracovních podmínek – ať už jde o hydraulické nastavení, možnost ukládat dva řádky, individuální zvedání rotorů, široká transportní kola nebo tandemovou nápravu.

Kuhn GA 8830 nabízí osvědčenou spolehlivost, a to i v hustých a těžkých plodinách, díky převodovce MASTER DRIVE GIII, která byla vyvinuta do nejnáročnějších podmínek. Rotory jsou lehčí, spolehlivější a jsou osazeny lepším uchycením ramen a hrabic. Těmito převodovkami jsou již několik let vybaveny větší dvourotorové a čtyřrotorové shrnovače.

Konstrukce shrnovače má vysoký rám, který zajišťuje rychlé zvedání rotorů při zatáčení. Díky výšce se také nepoškozují již vytvořené řádky. Umístění kol umožňuje dokonalé kopírování země, čímž je zajištěno čisté shrnování.

Pro vyšší stabilitu stroje při práci na svazích a při průjezdech zatáčkami je shrnovač vybaven systémem STABIDRIVE.

Podívejte se, jaké novinky byly představeny na digitální akci Kuhn Virtual SPACE 2020.

Autor: Jakub Tutsch1)
Foto: Kuhn

1) z podkladů Kuhn

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.