Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 24.4. – svátek slaví Jiří

Mobilní aplikace Mitas pomáhá farmářům určit správný tlak v pneumatikách

Zveřejněno: 8. 11. 2021

Mitas představil významné vylepšení své mobilní aplikace Huštění pneumatik v podobně nových vlastností a dostupných jazykových verzí, které usnadní farmářům její využití, ať jsou kdekoliv. Aplikace Mitas je navržena tak, aby umožnila zemědělcům vypočítat a nastavit správný tlak v pneumatikách v závislosti na rychlosti a zatížení při různých aplikacích, a zlepšuje zároveň nákladovou efektivitu a výkon.

Udržování správného tlaku v pneumatikách je nezbytné pro zajištění správného provozu stroje a může snížit variabilní náklady v zemědělství o více než 20 %.

Mobilní aplikace je nyní dostupná v šesti jazycích – angličtině, němčině, francouzštině, italštině, španělštině a češtině – zdarma pro Android a iOS. Uživatelé také mohou vyhledat nejbližšího dealera Mitas ve svém okolí.

Mitas poskytuje zemědělcům pneumatiky již více než sto let; aplikace je další způsob, jak pomáháme farmářům fungovat efektivněji. Uživatelsky příjemná aplikace s kalkulátorem tlaku v pneumatikách poskytuje rychlý přístup k potřebným informacím, které pomáhají zlepšit výkon stroje v terénu nebo na silnici,“ jak poznamenala Regina Fíčková, Mitas Digital Marketing Manager.

Udržování správného tlaku v pneumatikách je nezbytné pro zajištění správného provozu stroje a může snížit variabilní náklady v zemědělství o více než 20 %. To dělá z aplikace Mitas nepostradatelný nástroj pro velké i malé zemědělce. Použití správného huštění v závislosti na rychlosti a zatížení zajistí lepší trakci, nižší zhutnění půdy a sníží spotřebu pohonných hmot. Uživatelé aplikace Mitas budou dostávat notifikace s důležitými novinkami a aktualizacemi, manažeři farem budou mít vždy k dispozici informace, které ovlivňují jejich podnikání.

Aplikaci Huštění pneumatik Mitas stahujte zdarma v App Store nebo v Google Play.

Autor: redakce Agroportal24h.cz
Foto: Mitas

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.