Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Nová telematika pro traktory STEYR poskytne data o stroji i farmě

Zveřejněno: 20. 7. 2021

Zaznamenávání dat z provozu traktoru, dostupnost dat z farmy a sledování polohy v reálném čase. To jsou jen některé funkce, které nabízí nová telematika S-Fleet a speciální internetový portál mySTEYR pro majitele traktorů STEYR.

Aplikace S-Fleet i online portál S-Fleet poskytují uživatelům centrální místo pro sledování jejich strojů v reálném čase. Zdroj foto - tisková zpráva STEYR

Telematikou S-Fleet mohou být nyní vybaveny všechny modelové řady traktorů STEYR – od řady Kompakt S o výkonu 58-65 koní až po Terrus CVT o výkonu 250-313 koní. Telematikou mohou být vybaveny i starší traktory. U traktoru vybaveného systémem S-Fleet si majitel jednoduše a on-line vytvoří účet prostřednictvím webových stránek mySTEYR a stroj zaregistruje. Data týkající se traktoru a jeho činností jsou pak přístupná prostřednictvím aplikace S-Fleet pomocí chytrého telefonu nebo tabletu nebo, pro podrobnější analýzu, která pomáhá při dlouhodobém plánování, prostřednictvím portálu S-Fleet na webových stránkách mySTEYR.com.

Majitelé traktorů nové generace si budou moci brzy prostřednictvím portálu mySTEYR vybrat, zda chtějí zpřístupnit telematické údaje svému prodejci.

Aplikace S-Fleet i online portál S-Fleet poskytují uživatelům centrální místo pro sledování jejich strojů v reálném čase. V aplikaci i na portálu lze okamžitě zjistit aktuální stav traktoru - zda je jeho motor vypnutý, zapnutý, v klidu nebo v chodu. Prostřednictvím stránky s podrobnostmi o stroji je rovněž možné zobrazit informace týkající se stavů stroje za posledních sedm dní, včetně celkové a průměrné spotřeby paliva. Na kartě výstrah se zobrazují všechny výstrahy z terminálu traktoru a/nebo ze sdružených přístrojů, které lze filtrovat podle závažnosti.

Záložka "farma" umožňuje uživatelům rychle analyzovat všechna agronomická data. Je kompatibilní s mnoha formáty – data lze přenášet vzdáleně nebo pomocí USB disku. Uživatelé mohou odesílat soubory, jako jsou mapy hranic polí nebo předpisové mapy.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: STEYR

1) z podkladů STEYR

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.