Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Přední zásobník Solitair 23 pro rozšíření možností strojů Lemken

Zveřejněno: 5. 9. 2018

Díky přednímu zásobníku Solitair 23 rozšířila společnost Lemken svou nabídku příslušenství pro pneumatické secí stroje. Zásobník pro osivo nebo hnojivo ale může být použit mnoha různými způsoby v kombinaci s řadou strojů Lemken.

Lemken Solitair 23 ve spojení s Optidisc 25. Všimněte si integrovaných zhutňovacích pneumatik.

Zásobník Solitair 23 doplňuje příslušenství pro přesný secí stroj Azurit a může být také použit k výsevu řepky a obilovin ve spojení s rotačními bránami. Solitair 23 je navržen jako přední zásobník. Tlakový systém je k dispozici volitelně. Umožňuje snadné odměření semen nebo hnojiv až do 500 kg na hektar. Díky pokročilému systému dávkování má Solitair 23 velký objem - 1900 l, a to i přesto, že má nízkou celkovou výšku. Čtyři dávkovací jednotky zajišťují přesné dodávky osiva nebo hnojiva. K dispozici je volitelně systém, který řidiče informuje o aplikačních dávkách a stavu zásobníku.

Semeno nebo hnojivo se dopravuje přes hadice vedené pod traktorem (alternativně mohou být hadice vedeny po stranách traktoru) směrem k zadnímu nářadí na zpracování půdy či setí.

Sofistikovaný, kompaktní design plastové nádrže zajišťuje vynikající viditelnost vpřed. Zásobník může být pohodlně naplněn prakticky z čehokoli. Solitair 23 lze kombinovat s čelními pneumatikami nebo závažím pro optimalizaci vyvážení kombinace traktoru a nářadí.

Mezi další představené novinky patří nové kompaktní diskové brány Rubin 10 nové generace a nové pluhy Diamant 16 a Juwel 7 M.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Lemken

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.