Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Prutové brány Einböck AEROSTAR-FUSION pro speciální i konvenční plodiny

Zveřejněno: 1. 4. 2022

Einböck rozšiřuje produktové portfolio prutových bran o zcela nový model, který navazuje na 35 let zkušeností společnosti ve vývoji a výrobě tohoto typu techniky. Nové prutové brány Einböck AEROSTAR-FUSION ukážou své výhody zejména u speciálních plodin (zelenina, byliny) a okopanin.

Prutové brány Einböck AEROSTAR-FUSION nabízí originální řešení uspořádání pracovních orgánů.

Prutové brány Einböck AEROSTAR – FUSION jsou vybaveny nepřímo odpruženými pruty, které lze velmi snadno a přesně nastavit pro citlivou a šetrnou práci s plodinami. Kromě toho lze samozřejmě co nejšetrněji ošetřovat i konvenční plodiny na orné půdě, jako je kukuřice, řepa, sója atd., zejména na velmi lehkých půdách nebo v extrémně raném stádiu vývoje.

Prutové brány Einböck AEROSTAR – FUSION nabízí originální řešení uspořádání pracovních orgánů, seřízení a upevnění prutů, pneumatik, konstrukce rámu atd. Nastavení agresivity prutů se provádí pomocí speciálního řídicího systému. Díky tomu je Einböck "FUSION" uživatelsky přívětivý a spolehlivý. Stále je také možné pracovat ve vyšších plodinách (obiloviny, sója, kukuřice,...). Speciální konstrukce rámu zajišťuje hladký chod a zároveň odolnost. Individuálně nastavitelná opěrná kolečka a přizpůsobivý rám také zajišťují mimořádnou flexibilitu.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Einböck

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.