Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

První profesionální bateriový vysokotlaký čistič Kärcher HD 4/11 C Bp

Zveřejněno: 23. 5. 2022

Vysoký výkon, nižší provozní náklady, značná mobilita a komfort při práci – to jsou jen některé z mnoha výhod moderních AKU strojů. Dnes přináší širokou nabídku AKU techniky, včetně zahradní, určené profesionálům.

První profesionální bateriový vysokotlaký čistič Kärcher HD 4/11 C Bp.

S bateriovým programem Kärcher Battery Power+ výhradně připraveným pro potřeby profesionálů je nyní možné vybírat mezi produkty určenými pro profesionální úklid či údržbu a úpravu zeleně. AKU program pro profesionály se vyrábí ve dvou platformách (18 V nebo 36 V). Srdcem samotných baterií jsou vysoce kvalitní lithium-iontové články, které dodávají ten správný výkon pro každé zařízení. Z aktuální nabídky řady Kärcher Battery Power+ je možné využít baterie v hodnotách 18/30 (18 V, 3 Ah), 36/60 (36 V, 6 Ah) a 36/75 (36 V, 7,5 Ah).

Chytré baterie Kärcher

Baterie řady Kärcher Battery Power a Kärcher Battery Power+ jsou navržené pro co nejefektivnější využití. Díky nadstandardní kapacitě použitých článků jsou výkonné, odolné proti nárazu, prachotěsné a vodotěsné (IPX5).

Stejné napěťové řady je možné vzájemně kombinovat – lze tedy využít jednu baterii pro celé portfolio AKU pomocníků. Vestavěná elektronika se neustále stará o stav baterie a dokáže zamezit jejímu přetížení, přehřátí, nebo naopak hlubokému vybití během intenzivního používání či dlouhodobého skladování.

Bateriový vysokotlaký čistič Kärcher HD 4/11 C Bp je napájený hned dvěma bateriemi současně.
Bateriový vysokotlaký čistič Kärcher HD 4/11 C Bp je napájený hned dvěma bateriemi současně.

LCD s technologií reálného času

Baterie Kärcher jsou vybavené přehledným LCD displejem s technologií reálného času, díky které je na displeji baterie vždy vidět aktuální kapacita baterie v procentech. Při práci se zobrazuje zbývající čas výdrže baterie v závislosti na připojeném zařízení; při nabíjení zbývající čas do plného dobití baterie – vždy na minutu přesně.

Vysokotlaké mytí pomocí Kärcher HD 4/11 C Bp

Největším překvapením v nabídce je první profesionální bateriový vysokotlaký čistič Kärcher HD 4/11 C Bp, napájený hned dvěma bateriemi současně. To zaručuje vysoký čisticí výkon a dlouhou dobu chodu až 30 minut, kterou lze prodloužit na dvojnásobek v režimu eco efficiency.

Většinu bateriových strojů Kärcher lze zakoupit samostatně (označení Bp) či již v kombinaci s baterií řady Kärcher Battery Power+ v balení s označením Bp Pack.

Autor: Petr Jarkovský
Foto: Kärcher

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.