50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Simulátor opraváře zemědělských strojů přichází v nové verzi. Tady si v dílně ruce nezašpiníte

Zveřejněno: 23. 10. 2020

Další traktor s mrtvým motorem? Nefunkční kombajn a sklizeň je za rohem? Pracovní zátěž roste jako houby po dešti? Přivítejte Farm Mechanic Simulator, hru, ve které vstoupíte do kůže úspěšného mechanika, který zná všechny základy zemědělských strojů.

Farm Mechanic Simulator 2021

„Život mechanika není záhonem růží. Obzvlášť, když opravujete zemědělské stroje, které degradují rychleji než morálka venkovské dívky, která se právě přestěhovala do velkého města. Se simulátorem Farm Mechanic máte šanci dokázat, že neexistuje traktor, který by nemohl být vzkříšen,“ lákají na novou verzi hry polští vývojáři z Ultimate Games, kteří stojí i za celou řadou simulátorů včetně rybaření. Na trhu je aktuálně Farm Mechanic Simulator z roku 2015.

Připomeňme, že hry se zemědělskou tématikou jsou mezi hráči velmi oblíbené. Na trhu jsou také simulátory Farming Simulator (Landwirtschafts-Simulator) či Professional Farmer: Cattle and Crops.

Hráč bude moci přijímat či odmítat objednávky od místních farmářů, kteří možná vědí o setí a sklizni, ale nemohou se řádně starat o své stroje. Stanete se jejich poslední možností a ucítíte na svých bedrech tíhu místního zemědělství – stroje se sami neopraví.

Virtuální dílna hráče se stane jeho královstvím, nářadí se stane jeho každodenním chlebodárcem a zchátralé traktory a kombajny budou čekat, až z nich vymačká poslední haléře. Koneckonců v opravovaném stroji nebude žádný motor, kterému nelze udělit druhý život. Pokud hráči podnikání půjde dobře, vybaví dílnu vysoce kvalitním nářadím a získá lepší objednávky – a možná i dílnu rozšíří.

Než začne s opravou, provede analýzu poškozeného stroje, aby našel zdroj problému a stanovil přesný postup opravy. Pak se pustí do toho, co má mechanik nejraději – vydělávání peněz na opravách. Nesmí však stroj před předáním klientovi dobře otestovat! Farm Mechanic Simulator je dobrodružství, které si nemůžete nechat ujít.

Vývojáři slibují širokou škálu strojů: traktory, kombajny, sekačky, sázecí stroje, secí stroje a sklápěče. Hra bude k dispozici pro PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S a Nintendo Switch ve čtvrtém čtvrtletí roku 2021.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Ultimate Games

1) z podkladů Ultimate Games

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.