Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Sklízeč brambor Dewulf R3060 dostal drobný facelift. Změny se odehrály v kabině a motorovém prostoru

Zveřejněno: 8. 10. 2020

Dewulf nabízí samochodné, tažené nebo nesené jedno až čtyřřádkové sklízeče s bunkrem nebo dopravníkem. Sklízeče okopanin R3060 nyní Dewulf modernizoval. Hlavní novinky jsou v motorovém prostoru a kabině.

Sklízeč brambor Dewulf R3060

Každý model R3060 je nyní vybaven zcela novým, ekologičtějším motorem Scania v souladu s emisní normou Stage V. Pro další optimalizaci výkonu motoru dostal motorový prostor také novou mřížku pro lepší řízení tepla. V kabině se díky novým HD monitorům a kamerám dále zlepšilo pohodlí řidiče. Nejnovější verze modelu R3060 je poháněna motorem Scania Stage V o výkonu 350 nebo 400 koní se systémem AdBlue. S tímto ekologičtějším motorem snižuje Dewulf emise a jemných částic ze svého dvouřádkového samojízdného sklízeče. Tento nový motor přirozeně také plně vyhovuje přísnějším evropským emisním normám.

Při pohledu na motorový prostor nejnovějšího modelu R3060 uvidíte, že byla namontována další mřížka. Díky této extra mřížce v karoserii může horký vzduch produkovaný motorem snáze unikat. To by mělo dále zvýšit životnost a výkon. Příjemná sklizeň je sklizeň v úplném pohodlí. Proto R3060 také dostal inovované HD monitory a kamery. Nové monitory mají výrazně vylepšenou kvalitu obrazu a stejně plynulé ovládání jako dříve (dotykové + spouštěcí spínače). Kamera v zadní části stroje a kamera v horní části bunkru mají širokoúhlý objektiv. To poskytuje řidiči při couvání vynikající výhled do prostoru za sklízečem. Lepší je tak i pohled při plnění přepravních vozidel nebo boxů.

Autor: Jakub Tutsch1)
Foto: Dewulf

1) z podkladů Dewulf


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.