Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Traktory Zetor Forterra budou mít od roku 2022 novou čelní masku se světlomety

Zveřejněno: 28. 12. 2021

Traktory Zetor řady Forterra budou od roku 2022 k dispozici ve vylepšeným designem. Změna se bude týkat čelní masky se světlomety, která se převleče do elegantní černé barvy a bude již na první pohled snazší traktory od sebe rozlišit.

Modernizovaná čelní maska traktoru Zetor Forterra pro rok 2022.

Zetor v současnosti nabízí osm modelových řad traktorů, traktorovými sekačkami Zetor Primo či malými traktory Zetor Compax počínaje a kompaktními traktory Utlix a Hortus, které pochází ve spolupráci s jihokorejskou společností, konče. Z produkce Zetoru pak pochází řady Zetor Major, Zetor Proxima, Zetor Forterra a Zetor Crystal.

Současná modelová řada traktorů Zetor Forterra byla představena v roce 2020. Pro rok 2022 traktory prošly menší vizuální modernizací. Změna se bude týkat čelní masky se světlomety, která se převleče do elegantní černé barvy a bude již na první pohled snazší traktory od sebe rozlišit.

Modelová řada Zetor Forterra nabízí tři modely s mechanickou nebo elektrohydraulickou převodovkou. Řada Zetor Forterra zahrnuje nejjednodušší model označovaný jako Zetor Forterra CL vyhrazený pro některé trhy a zákazníky vyžadující jednoduché traktory. Dalším modelem je Zetor Forterra HSX určený pro ty, kterým nevyhovuje mechanická spojka, vyžadují vyšší komfort a reverzaci pod zatížením potřebnou například pro práci s čelním nakladačem. Verze Zetor Forterra HD pak představuje naprostý vrchol nabídky, je o poznání komfortnější – vnější sekce jsou ovládané elektrohydraulicky, zvýšená je nosnost tříbodového závěsu, použito je nejvýkonnější hydraulické čerpadlo a díky odpružené přední nápravě (u Zetor Forterra HSX je na přání) má komfortnější podvozek.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Zetor

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.