TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Fiat Ducato od AGROTECu – ideální partner nejen pro zemědělce

Zveřejněno: 9. 7. 2020

Společnost AGROTEC a.s. se již 30 let svého působení na trhu zabývá nejen prodejem a servisem zemědělské techniky, ale i osobních i užitkových vozidel. Jednou ze zastupovaných značek je i Fiat Professional.

Fiat Ducato dovybavený kompaktní nakládací plošinou

Užitková vozidla Fiat Professional jsou na trhu oblíbená díky všestrannému využití, hospodárným provozem a možnosti výběru z velké palety různých variant nástaveb. Fiat Ducato, je modelem, který je již v několika generacích po dobu 35 let synonymem pro spolehlivou dodávku, která najde své uplatnění v různých oborech podnikání.

Celková hmotnost vozidla může být až 4 250 kg a nosnost až 2 165 kg, což v praxi znamená, že do Ducata s plachtovou nástavbou naložíte až 10 europalet. Dodávková vozidla se vyrábí v provedení L1H1 až L4H3. Vozidlo lze dodat i s valníkem, třístranným sklápěčem, kontejnerovým nosičem nebo již zmíněnou plachtovou nástavbou. Pohon vozidla zabezpečuje motor Multijet o zdvihovém objemu 2,3 l. Motor se vyrábí v provedení výkonů 120 k, 140 k, 160 k a 178 k. V nabídce nalezneme i variantu s pohonem CNG. Automatická 9stupňová převodovka se zase postará o komfortní a plynulou jízdu.

Fiat Ducato je vybavené nejmodernějšími bezpečnostními prvky a prvky zlepšujícími jízdní vlastnosti vozu, jako je například systém zlepšující ovladatelnost vozidla v těžkém terénu, regulátor jízdy z kopce, systém varování při vybočení z jízdního pruhu atd.

Společnost AGROTEC nedávno připravila pro svého klienta, který podniká v potravinářském průmyslu, vůz Fiat Ducato dovybavený kompaktní nakládací plošinou, která má nosnost až 500 kg. Plošina se snadno složí a neomezuje tak vstup do nákladového prostoru. Zajímavostí je, že plošinu můžeme ovládat nejen formou klasického ovladače, ale i pomocí dálkového ovládání.

K vozidlům Fiat poskytujeme autorizovaný servis v Brně, Horní Suché, Olomouci a Hustopečích. K dispozici jsou i skladové vozy pro vaši okamžitou potřebu.

Autor: AGROTEC a.s.
Foto: AGROTEC a.s.

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.