Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Gregor a syn předvede techniku Kubota. Buďte u toho!

Zveřejněno: 22. 6. 2021

Do předváděcích dnů Kubota Orange Days se zapojí i rodinná společnost Gregor a syn. Převádění techniky Kubota se uskuteční dne 26. června mezi Košicemi a Myslkovicemi v okrese Tábor, a to od desíti hodin.

Na předváděcí akci budou mít účastníci možnost si vše prohlédnout, osobně si traktory a malotraktory vyzkoušet, informovat se o podrobnostech a také si něco rovnou zakoupit.

Hledáte strojního pomocníka do komunálních služeb nebo zemědělství? Pak je předváděcí den pro vás správným místem.

K vidění budou traktorové sekačky pro privátní, obecní a hobby využití, žací traktory s integrovaným sběrným košem, bočním nebo zadním výhozem a čelním sečením. Z univerzálních a zemědělských traktorů budou prezentovány modely v nejrůznějším provedení s výkonem motoru od 12 do 100 koní a výše. Nejmodernější malotraktory navazují na více než padesátiletou výrobu malotraktorů ve firmě Kubota. Dodnes patří k tomu nejkvalitnějšímu, co značka nabízí. U malotraktorů a traktorů této společnosti lze vždy očekávat vynikající ergonomii, vysokou výkonnost a jednoduché ovládání. To vše umožňuje uživateli dosáhnout maximální produktivity. Komponenty vysoké kvality z vlastní produkce, jako jsou motory, převodovky, nápravy a kabiny, garantují kvalitu a spolehlivost.

Čím zaujmou zemědělské traktory Kubota?

Kromě sekaček, malotraktorů a komunální techniky se představí modelové řady traktorů Kubota M4, M5 a M6.

Nová generace M4003 se skládá ze středně velkých traktorů o výkonu od 66 do 74 koní. Hlavní změnou, kterou nové stroje disponují, je motor, který vyhovuje požadavkům emisní normy Stage V. Traktory jsou vyvinuty tak, aby vyhovovaly zejména uživatelům v zemědělství, a to s propojením rostlinné a živočišné výroby. Nabízí vlastnosti, jež jsou pro tento segment klíčové: skvělou manévrovatelnost, viditelnost, vynikající ergonomii a vysoký výkon.

Nová modelová řada M5002 se skládá ze standardních traktorů s výkonem od 94 do 115 koní. Tyto traktory jsou považovány za nejvšestrannější řešení pro zemědělce a chovatele hospodářských zvířat. Ať už má stroj plnit roli hlavního traktoru na farmě, nebo sekundárního pomocníka a v podniku provádět jen lehčí úkoly, svým výkonem od 94 do 115 koní spolu se skvělou manévrovatelností jde o ideální traktor.

Kubota M6002 je bezvadným nástrojem těch zemědělců, kteří při práci využijí skvělou manévrovatelnost a vyžadují vynikající viditelnost, nadstandardní úroveň pohodlí a vysoký výkon. Díky své univerzálnosti je tento traktor perfektním řešením i pro farmáře a chovatele skotu. Traktory ve výkonovém rozsahu 121 až 141 koní jsou mimořádně spolehlivé.

Na předváděcí akci budou mít účastníci možnost si vše prohlédnout, osobně si traktory a malotraktory vyzkoušet, informovat se o podrobnostech a také si něco rovnou zakoupit. Akce je vhodná i pro děti. V průběhu dne bude podáváno bohaté občerstvení. Souřadnice pozemku, na kterém se bude akce konat - 49.31167274372878, 14.743273210331822 - (mezi Košicemi a Myslkovicemi, 15 km od Tábora).

Předvádění bude probíhat v souladu s epidemiologickými nařízeními vlády ČR. Než někam vyrazíte, nejprve kontaktujte pořadatele a ujistěte se o správnosti akce!

Společnost Gregor a syn

Gregor a syn, s.r.o. se zaměřuje na prodej, servis a financování zemědělské, komunální, lesní a dopravní techniky. Jde o zvučné značky traktorů jako je Zetor, Kubota, Tym, Wisconsin, dopravní techniku Molčík, pícninářskou techniku ROZMITAL či půdozpracující stroje SUKOV, zahradní techniku HONDA, pracovní elektrotříkolky Advento a elektrická vozidla. Firma má v současné době dvojici provozoven (Tábor a Sedlčany) doplněnou o servisní středisko Vražkov.

Autor: redakce Agroportal24h.cz
Foto: Kubota

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.