Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Hella představuje nové pracovní osvětlení s tepelným senzorem. Světlo se přizpůsobí venkovní teplotě

Zveřejněno: 16. 6. 2021

Bezpečnost pracovníků je prvořadá, a proto výrobce osvětlení, Hella, nadále rozšiřuje řadu pracovního LED osvětlení pro nákladní automobily, přívěsy, stavební a zemědělská vozidla o modely Valuefit Thermal Management.

Pracovní světla řady Hella Valuefit Thermal Management. Zdroj foto - tisková zpráva Hella

Společnost Hella představila řadu Valuefit Thermal Management, která zahrnuje šest modelů - čtyři varianty TS s čtvercovým profilem a dvě kulaté verze TR. Obě mají světelný tok 1700 nebo 3000 lumenů. Toto pracovní osvětlení je doplněno třemi světelnými lištami LBE v délkách 500 nebo 1 000 mm.

Nové světelné lišty LBE LED. Zdroj foto - tisková zpráva Hella
Nové světelné lišty LBE LED. Zdroj foto - tisková zpráva Hella

Řada Valuefit Thermal Management je navržena pro provoz v nejnáročnějších podmínkách a je schopna odolávat extrémním teplotám od -40 ° C do + 50 ° C. Elegantní a moderní vzhled propůjčuje černé pouzdro a držák. Modely TS3000 i TR3000 mají při okolní teplotě 25 ° C neuvěřitelný světelný tok 3 000 lumenů. Navzdory kompaktní konstrukci mají menší modely TS1700 a TR1700 světelný tok 1700 lumenů – vhodné jsou jako náhrada za halogenové žárovky, kde je vyžadováno více světla, ale prostor je omezený.

Světla jsou vybavena tepelným senzorem, který se přizpůsobuje okolní teplotě. Tento nový atribut nejen zabraňuje přehřátí nebo selhání LED, ale také zvyšuje světelný tok při nízké okolní teplotě. Tímto způsobem je poskytováno optimální světlo za všech podmínek a znamená to, že i kompaktní verze TS1700 a TR1700 mohou za studených podmínek dosáhnout působivého světelného toku až 2 000 lumenů.

Řada pracovních svítilen Valuefit Thermal Management je vhodná pro nákladní automobily, přívěsy, stavební a zemědělská vozidla.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Hella

1) z podkladů Hella

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.