TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Kdo vám dodává náhradní díly a vy o tom možná ani nevíte? Společnost Kramp kryje záda všem farmářům

Zveřejněno: 1. 10. 2020

Dostupnost náhradních dílů je rozhodujícím faktorem produktivity. Prostoje strojů z důvodu technických problémů jsou časově náročné, nákladné a velmi přitěžující. Řešení nabízí společnost Kramp, která je partnerem českých zemědělců již dvanáct let. Právě šíře sortimentu spolu s rychlým dodáním dílů jsou jejím klíčem k úspěchu na tuzemském trhu.

Kramp zpracuje více než 20 000 objednávek denně

Více než 20 000 objednávek denně, 500 000 produktů skladem a dodání do následujícího dne při objednání do 17.00 hodin. To jsou jen některé z charakteristik působení společnosti Kramp na trhu s náhradními díly a příslušenstvím. V České republice působí Kramp již dvanáct let, přičemž dodává náhradní díly a příslušenství přes největší síť autorizovaných prodejců v České republice, která čítá více než 600 možností, odkud si může zákazník objednat produkty ze širokého sortimentu Kramp.

Nejširší sortiment v Evropě a precizní logistika

Právě šíře sortimentu spolu s rychlým dodáním jsou klíčem k úspěchu Krampu na českém trhu. Většina potřebných dílů a příslušenství je zákazníkům dodávána z centrálního skladu v německém Strullendorfu blízko českých hranic, takže je možné objednávat skladové produkty až do 17.00 hodin a dealer obdrží zboží druhý den v ranních hodinách tak, aby náhradní díl byl rychle u zákazníka a stroj mohl zase vyrazit na pole s minimálními prostoji.

Kramp nabízí na jednom místě bezmála 4 000 předních značek
Kramp nabízí na jednom místě bezmála 4 000 předních značek

Kramp nabízí na jednom místě bezmála 4 000 předních značek, tak aby každý měl možnost širokého výběru produktů v různé kvalitě a cenové hladině. Vlastní značky Kramp, Gopart a Farma zaručují špičkovou kvalitu a každá z nich je přímo přizpůsobena potřebám zákazníků. Značka Kramp je symbolem kvality a odolnosti, Gopart nabízí skvělý poměr ceny a kvality a značka Farma je kvalitní značkou zaměřující se na produkty pro chov zvířat.

Objednávání prostřednictvím naší sítě prodejců je hračka

Na webu kramp.com najdete všechny potřebné náhradní díly spolu s veškerými informacemi o produktu. Až budete připraveni objednávat, použijte tlačítko Najít prodejce a spojte se s preferovaným prodejcem ve vaší oblasti. Po zadání objednávky tým Krampu zajistí, aby váš prodejce obdržel zboží ze skladu následující den!

Objevte Kramp, vašeho dodavatele náhradních dílů a příslušenství.

Autor: KRAMP
Foto: Kramp

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.