Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Klimatizace chránící před horkem a prachem v kabině nyní za výhodné ceny

Zveřejněno: 11. 6. 2020

E-shop enatruck.cz nyní nabízí za akční ceny vodní klimatizace a příslušenství k nim pro zemědělské a stavební stroje.

Klimatizace od Enatruck s.r.o.

Mezi nejprodávanější klimatizátory patří střešní klimatizátor 12V (k dispozici je i 24V) ResfriAgro s integrovanou vodní nádrží a krycím panelem. Vybírat lze mezi středními a velkými rozměry. Klimatizátor je vhodný pro traktory, sklízecí mlátičky a jiné zemědělské a stavební stroje. Je projektován speciálně pro práci v zemědělství, může být také použit všude tam, kde je zapotřebí dobrá filtrace vzduchu – možnost práce v prašném prostředí. Z důvodu integrované nádrže není zapotřebí instalace vnější nádrže na zadní stěně kabiny. Zařízení má trojitý filtr proti prachu, díky kterému se dovnitř kabiny vozidla nedostane prakticky žádné znečištění. Nádrž v zařízení stačí na celodenní provoz. Zařízení perfektně pracuje během parných dnů, ochlazuje a větrá kabinu řidiče.

Klimatizátor je složen z chladící jednotky instalované na střeše vozidla na místě střešního okna. Vytváří a zaručuje stálý přísun vlhkého vzduchu do kabiny díky elektrickému větráku a přes slámový/vláknitý filtr zvlhčený vodou. Zařízení může být ovládané kontrolním panelem během jízdy. Klimatizátor využívá procesu chlazení vzduchu během odpařování vody (v momentu kdy teplota takové odpařování způsobuje). Ve výsledku chladnější proud vzduchu proudí přes klimatizátor dovnitř kabiny.

Tento typ klimatizátoru je dlouhá léta velmi populární v takových státech jako: Španělsko, Portugalsko, Francie, Německo, Belgie, Holandsko, Lucembursko nebo Dánsko.

K dispozici je také příslušenství, jako jsou vodní, slámové, polyesterové, polypropylenové a uhlíkové filtry a antibakteriální tablety.

Většina zboží je na skladě ihned k odeslání nebo na centrálním skladě k odeslání do 3- 5 dní od objednávky.

Poptat můžete i novinku, kompresorovou klimatizaci do prašného prostředí (24V, 2800 W nebo 12V, 2000W).

O Enatruck s.r.o.

Enatruck s.r.o. je součástí mezinárodní společnosti Ena Operations AB se sídlem ve Växjö -Švédsko. Kancelář v České republice je umístěna v Českém Těšíně. Základní činností ENA Ltd/ENATruck je distribuce částí a příslušenství pro nákladní automobily. V celé Evropě spolupracuje s prodejci/servisy nákladních vozidel. Pro klienty ze Slovenska je k dispozici slovenský bankovní účet a výhodné dodací podmínky.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Enatruck s.r.o.

1) z podkladů Enatruck s.r.o.

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.