50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Köckerling novinky ve zpracování půdy a setí pro rok 2017

Aktualizováno: 6. 3. 2017

Köckerling představuje novinky.

Köckerling

Zhutňovač a drtič hrud Sternopack

Vzhledem k rostoucí poptávce se společnost Köckerling rozhodla vrátit zpět k výrobě čelně neseného zhutňovače a drtiče hrud Sternopack. Stroj bude již letos k dispozici v 1,65m a 3m záběru.

Širokozáběrový diskový podmítač Rebell T1250 Classic

Po velmi úspěšném uvedení nových lehkých diskových podmítačů řady Rebell T classic v záběru 5, 6, a 8 m přichází společnost Köckerling s dalším širokozáběrovým strojem Rebell T1250 Classic s pracovní šířkou 12,5 m.

Hydraulické jištění pracovních orgánů u VECTORU

Jako další vylepšení byl do výroby zaveden systém hydraulického jištění pracovních orgánů u univerzálních kypřičů VECTOR. Tato vlajková loď mezi všemi kypřiči, který je v základu vybaven hydraulickým nastavením pracovní hloubky, je dále rozšířen o možnost hydraulického jištění všech pracovních orgánů s možností změny tvrdosti jištění dle potřeb zákazníka. Stroj může být dále vybaven digitálním senzorem hloubky zpracování půdy.Diskový secí stroj Vitu 300

S ohledem na menší zemědělce byl výrobní program diskových secích strojů Vitu rozšířen také o 3m záběr. V současné nabídce jsou tak tyto stroje v záběru 3, 4, a 6 m. Zásadní výhodou těchto secích strojů je schopnost přesného uložení osiva i při vysokých rychlostech a bezproblémová funkčnost i za velmi vlhkých podmínek. Vitu-Combi pak nabízí možnost aplikace přihnojení do meziřádku společně se setím plodiny.

Autor: Köckerling
Foto: Köckerling

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.