AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Koncept Multiline nyní s možností setí meziplodin

Zveřejněno: 21. 1. 2019

Koncept Multiline sdružuje kompaktní talířové brány nebo kultivátor se secím strojem. Výsledkem je nákladově efektivní a extrémně výkonná souprava. Koncept Multiline slibuje obrovský potenciál pro traktory s nižším výkonem. Multiline je poprvé k dispozici se sadou pro výsev meziplodin Tegosem.

Multiline Tegosem.

Systém Multiline tak lze používat samostatně nebo společně se sadou Tegosem. Další možností je připojení ještě mechanického secího stroje Vitasem nebo pneumatického secího stroje Aerosem.

Terradisc Multiline je k dispozici v pracovní šířce 3 a 4 metry. Základním zařízením jsou kompaktní talířové brány Terradisc nebo kultivátor Synkro. Koncepce Terradisc Multiline nebo Synkro Multiline dává uživateli širokou škálu možností kombinací.

Pöttinger Tegosem může založit porost od hořčice, trávy a řepky až po hrách a fazole. Dávkovací systém je poháněn elektricky. Semena se pneumaticky rozdělují pomocí rozdělovacích desek. Kalibrace je snadná:, stačí stisknout tlačítko na přístroji. Jako standardní vybavení je k dispozici kalibrační vak.

Tegosem je standardně vybaven intuitivním řídicím terminálem, který reguluje a sleduje dávkovací zařízení a elektronicky nastavuje průtok. Ovládací terminál zobrazuje nejdůležitější provozní data.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Pöttinger

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.