Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Lely uvádí na trh novou generaci lisů

Aktualizováno: 2. 12. 2016

Na veletrhu Agritechnica 2015, představila firma Lely novou generaci lisů na válcové balíky. Nové lisy Welger se vyznačují vysokým výkonem a kvalitním zpracováním materiálu.

Lely

Univerzální a uživatelsky přívětivé nové lisy Lely Welger RP 160 V nahrazují řadu 415 a 445. Nové lisy by měli být k dispozici již na příští sezónu.

Série nových lisů se skládá ze dvou základních modelů. Nabízí širokou škálu sběracích rotorů a řezacích systémů. Uspokojí potřeby uživatelů v každé situaci. Lisy Lely Welger RP 160 V Classic jsou vhodné pro zpracování suchého materiálu.

Komora lisu má nový design, proto by měl mít balík již od začátku lisování perfektní tvar, a to i díky systému Constant Pressure System (CPS).

Nové lisy řady RP 160 V zajistí uživateli snadnou údržbu. Boční dveře lze snadno otevřít, umožní snadný a rychlý přístup ke všem potřebný místům.

Lely Welger série RP 160 V je standardně vybaven automatickým systémem mazání, který zajišťuje neustálé mazání řetězů tak, aby byla zaručena jejich delší životnost. 

Nové lisy se ovládají za pomocí barevného displeje E-Link, kde uživatel uvidí veškerá důležitá data. Průhledná tlačítka poskytnou uživateli přímý přístup k hlavním funkcím.

Veškerá nastavení lze provádět z kabiny. Uživatelsky přívětivý terminál E-Link Pro je standardem u modelů Lely Welger RP 160 V Xtra. Jasný dotykový displej poskytne veškeré informace o lisu. 

Oba systémy jsou založeny na sběrnici ISOBUS.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Lely

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.