Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 7.5. – svátek slaví Stanislav

Megabeton – úplně nový pohled na zemědělské stavby!

Zveřejněno: 19. 10. 2023

Jsme pionýry v oblasti výroby a prodeje inovativních betonových bloků, které nazýváme Megablok. Naše cesta začala před pár lety, kdy jsme si uvědomili, že výstavba zemědělských staveb může být rychlejší, levnější, a přitom stále kvalitní.

Megabeton – úplně nový pohled na zemědělské stavby!

Naším cílovým zákazníkem je zemědělec, který hledá efektivní a ekonomický způsob stavby. Víme, že v zemědělství je klíčová odolnost, rychlost výstavby a přijatelná cena. A právě tyto parametry splňuje náš Megablok.

Co nás dělá unikátními a odlišnými od konkurence? Naše Megabloky jsou nejen vysoce odolné, ale také mají speciální systém zámků, které do sebe přesně zapadají jako stavebnice. Toto usnadňuje a zrychluje montáž i demontáž bez nutnosti trvalého spojení.

Megabloky vyrábíme přímo na místě instalace, čímž šetříme náklady na dopravu a minimalizujeme environmentální dopad našich produktů.

Ale to není vše. Kromě výroby a prodeje Megabloků, poskytujeme také plnou podporu v podobě projektu, statiky a kompletní realizace. Tím naši službu činíme komplexní a ucelenou.

A právě tyto aspekty jsou nejrychlejším a nejlevnějším řešením pro výstavbu v zemědělství. Takže pokud jste zemědělec, který hledá rychlé, ekonomické a trvalé řešení pro své stavby, tak nás kontaktujte. Vyzkoušejte naše Megabloky a přesvědčte se sami.

Jsme Megabeton, vaše nejlepší volba pro zemědělské stavby.