Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 6.5. – svátek slaví Radoslav

Nenechte si ujít výhodný operativní leasing na dodávky Fiat Ducato

Zveřejněno: 16. 8. 2023

Spolehlivé auto za skvělou cenu, a ještě k tomu bez starostí? Jasně! Přesně to nabízí operativní leasing na Fiat Ducato Easy Pro. S touto výhodnou nabídkou přichází AGROTEC Group, největší dodavatel pozemní techniky.

Fiat Ducato.

Operativní leasing je nyní snazší a přívětivější, a to díky novým vylepšeným podmínkám. Cenu leasingu lze například snížit při nevyužití ročního nájezdu kilometrů. I přesto je ale možné během roku měnit nájezd a reagovat tak na aktuální situaci. Dalším benefitem je možnost takzvané předprohlídky před ukončením operativního leasingu. Ta zaručuje vrácení vozu bez komplikací a dalších nákladů.

Užitkové vozidlo Fiat Ducato Easy Pro můžete využívat po dobu 3 let za cenu od 12 922 Kč za měsíc. Součástí balíčku jsou nejen zimní a letní pneumatiky, údržba vozu a havarijní pojištění se spoluúčastí 10 % včetně pojištění všech výhledových skel a GAP. Nechybí samozřejmě ani náhradní vozidlo v případě asistenčního zásahu až na 5 dní a asistenční služba Arval Assistance 24/7, která je dostupná po celé Evropě.

Fiat Ducato je spolehlivé, výkonné a lehké vozidlo, které lze využívat ve všech oblastech podnikání. Pyšní se silnými stránkami řady, jako jsou objem, účinnost a flexibilita s konektivitou, bezpečností, pohodlím a stylem. Motory Multijet 3 jsou úsporné nejen k vašim financím, ale i životnímu prostředí.

Nemáte nyní dostatek financí? Rádi vám také nabídneme financování pomocí úvěru, a to s úrokem 3,93 % či servisní smlouvy.

Více informací na tomto odkazu: >>Agrotectrucks – FIAT<<

— kontakty —

Radek Smrž - Prodejce užitkových vozů Fiat Professional

E: rsmrz@agrotec.cz   T: +420 602 278 629   WWW:

Výhodný operativní leasing na dodávky Fiat Ducato
Výhodný operativní leasing na dodávky Fiat Ducato
Autor: redakce Agroportal24h.cz
Foto: Fiat

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.