Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Nové funkce pro rozmetadla Vicon 2015

Aktualizováno: 1. 12. 2016

U série rozmetadel Vicon ROTAFLOW, vyrobených v roce 2015, je zaváděna řada nových funkcí. Zvýšila se přesnost a účinnost těchto rozmetadel. Rozložení šířky (až 54 m) je nyní možné u verzí RO-XL a RO-XL EDW GEOcontrol, pokud jsou vybaveny "vysokozdvižnými" lopatkami.

Vicon

Nyní bude snadné kontrolovat různé hodnoty pomocí grafů, které jsou k dispozici na webových stránkách www.viconspreadingcharts.com, v aplikaci AutosetApp, na terminálu IsoMatch Tellus nebo prostřednictvím aplikace, která je k dispozici pro chytré telefony. Zkrátka se otevírá mnoho možností, jak jednoduše optimalizovat nejrůznější data.

AutosetApp spojuje terminál IsoMatch Tellus v kabině. Aplikace automaticky upraví rozmetadlo podle nastavení, které zadal řidič do aplikace.

Po zadání dat do terminálu (pracovní záběr, spotřeba, rychlost, velikost, rozložení hustoty hnojiva...) operátorem aplikace automaticky upravuje nastavení tak, aby vyhovovalo daným potřebám.

K dispozici je nový systém hraničního rozmetání TrimFlow.

Blatníky chrání rozmetadlo před nečistotami vymrštěnými z kol traktoru, zatímco nový parkovací rám umožňuje snadné ukládání a transport rozmetadla pomocí paletových vidlic.

LED zadní světla jsou součástí standardní verze.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Vicon

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.