Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Poláci si opět nechali upravit Zetora. Podívejte se, jak vypadá ten nejnovější

Zveřejněno: 5. 6. 2018

V Polsku sídlí přes dvacet let dceřiná společnost Zetor Polska, jež si své zákazníky hýčká zajímavými, vzhledově upravenými, traktory Zetor.

Inter-Vax prodal již 1000 traktorů Zetor

Objeví-li se nějaká úprava traktoru Zetor, co se vzhledu týče, je velmi pravděpodobné, že je určena pro polský trh. Dceřiná společnost Zetor Polska si ke slavnostním chvílím nechává vzhledově upravovat traktory, které dodává. Nejnovějším počinem je Zetor Forterra 140 HSX v stříbrno-červeném hávu.Pokud si myslíte, že má oslavovat 20. výročí výroby modelu Forterra, tak jste na omylu.Tento konkrétní model má oslavovat 1000. prodaný traktor Zetor polskou společností Inter-Vax.Možná se také dočkáme, až český prodejce N&N KOŠÁTKY s.r.o. prodá 1000. Zetor, což nemusí trvat dlouho, protože nedávno oslavil 900. prodaný kus.

Společnost Inter-Vax před lety nabízela též limitovanou edici traktorů Forterra 135 v černém hávu k 66. výročí výroby traktorů Zetor.

Pro praktické předvádění „Demo“ si v Polsku upravili rovněž model Forterra HSX 140 a rovnou modelový rok 2018. Tentokrát ale v červeno-černém hávu.

V době, kdy společnost Zetor Polska oslavila 20 let působení na polském trhu, bylo k mání 200. limitovaných kusů modelů Zetor v národních barvách Polska.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Zetor

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.