Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Polní den Vraňany přinese aktivní ukázky zemědělské techniky značky UNIA

Zveřejněno: 18. 3. 2019

POL-AGRO TRADING ZT společně s firmou UNIA Machines budou pořádat polní den Vraňany 2019, kde proběhne aktivní předvádění zemědělské techniky značky UNIA.

Secí stroj UNIA.

Na polním dni se stacionárně a aktivně předvede technika polského výrobce UNIA Machines. Při aktivních ukázkách návštěvníci uvidí techniku na aplikaci organického materiálu a na zpracování půdy a setí. Zhodnotit kvalitu odvedené práce a prohlédnout si konstrukci strojů bude možné u pluhů, předseťových kompaktorů, secích strojů a rozmetadel. Nebude chybět ani ukázka další zemědělské techniky z rozsáhlé nabídky společnosti POL-AGRO TRADING ZT.

Kdy a kde?

Polní den Vraňany se uskuteční dne 4. 4. 2019 od 9.00 hodin na farmě Jahodárna Vraňany (okres Mělník). GPS: 50.3191614N, 14.3517783E

Akce se koná za každého počasí. Zajištěno je též občerstvení a dárek pro každého návštěvníka!

O společnosti UNIA Machines a POL-AGRO TRADING ZT

V současnosti UNIA vyrábí kromě techniky na zpracování půdy a setí také transportní techniku, techniku na hnojení a sklizeň pícnin či okopanin. Výroba je soustředěna do čtyř moderních výrobních závodů, které zaměstnávají 1 350 lidí. Ročně opustí výrobní linky 25 000 strojů. UNIA je přítomna i na českém trhu, kde ji zastupuje společnost POL-AGRO TRADING ZT zabývající se prodejem a servisem zemědělské, lesní, komunální a zahradní techniky.

„Zajišťujeme dodávky techniky po území celé České i Slovenské republiky prostřednictvím našich regionálních smluvních prodejců, kteří zajišťují před i poprodejní servis. Import polské, estonské a ukrajinské techniky řešíme komplexně až k Vám na dvůr logisticky a legislativně. Včetně standardních záručních podmínek, garancí zajištění servisu, Vaší provozuschopnosti a dodávek ND,“ píše společnost POL-AGRO TRADING ZT na svých webových stránkách.

Autor: Milan Jedlička
Foto: UNIA

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.