Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Příprava brněnských zemědělských a lesnických veletrhů pokračuje

Zveřejněno: 20. 12. 2021

Od 3. do 7. dubna 2022 proběhnou na brněnském výstavišti zemědělské a lesnické veletrhy - Mezinárodní veletrh zemědělské techniky TECHAGRO, Mezinárodní lesnický a myslivecký veletrh SILVA REGINA a Veletrh obnovitelných zdrojů energie v zemědělství a lesnictví BIOMASA. Tento komplex bude v příštím roce nejvýznamnější veletržní událostí v oboru zemědělství a lesnictví ve střední a východní Evropě. TECHAGRO je už od posledního ročníku zaměřeno na rostlinnou výrobu.

Veletrh Techagro.

Příprava veletrhů TECHAGRO, SILVA REGINA a BIOMASA stále pokračuje, uvádí pořadatel.

Veletržní podzim na brněnském výstavišti dokázal, že i za stávajících omezení lze konat bezpečné a obchodně zajímavé akce. Ke spokojenosti vystavovatelů i návštěvníků zde úspěšně proběhly odborné veletrhy i akce zaměřené na širokou veřejnost nebo prodej.

Současná vládní nařízení neomezují počet návštěvníků na veletrzích ani další parametry, například možnost občerstvení na stánku.

Vzhledem k vývoji epidemické situace pořadatel předpokládá, že v dubnu 2022 budou podmínky pro konání veletrhů ještě příznivější.

Další ročník jednoho z největších evropských zemědělských veletrhů je nyní naplánovaný v termínu 3. – 7. dubna 2022. Více infromací najde o veletrhu TECHAGRO, SILVA REGINA a BIOMASA najdete ZDE

Autor: redakce Agroportal24h.cz1)
Foto: BVV

1) z podkladů BVV.

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.