Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

Rodinu elektrických nakladačů obohatil nový model JCB 403E

Zveřejněno: 9. 6. 2023

Kolový nakladač JCB 403E podle výrobce přináší méně hluku, méně údržby, méně vibrací, méně problémů, a to vše s menším znečištěním ovzduší.

Rodinu elektrických nakladačů obohatil nový model JCB 403E.

Zbrusu nový elektrický kolový nakladač JCB 403E s nulovými emisemi, který je součástí rodiny E-TECH, neprodukuje žádný hluk motoru, takže je ideální pro použití v oblastech citlivých na hluk. V kombinaci s kompaktními rozměry je JCB 403E ideální pro práci v interiéru, pod zemí nebo v jiných uzavřených prostorách. Stroj poskytuje užitečné zatížení přes 850 kg.

Díky absenci motoru má stroj velmi nízké nároky na údržbu. Ve skutečnosti jsou elektrické komponenty, baterie a motory bezúdržbové. Lithium-iontová baterie nevyžaduje žádnou údržbu, což má za následek méně prostojů při každodenních kontrolách a méně času a peněz vynaložených na spotřební materiál pro motor. Standardně dodávaný systém JCB Livelink umožňuje uživateli přístup k úplné telematice stroje bez dodatečných nákladů.

Nový plně elektrický kolový nakladač JCB 403E se dodává s palubní nabíječkou a příslušnými zástrčkami. Ty umožní jednoduše zapojit stroj do běžné domácí sítě nebo zásuvky CEE, když potřebujete nabít baterii (nabíjecí kabely jsou součástí standardní výbavy). Výbavou na přání je rychlonabíječka. Z 0 do 100 % se stroj nabije za 2 hodiny. Kapacita vystačí na 4 hodiny provozu.

Model JCB 403E používá stejné nabíjecí kabely jako ostatní stroje řady JCB E-TECH, takže lze používat stejné kabely pro celý elektrický vozový park.