Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 24.4. – svátek slaví Jiří

Schová nářadí a poslouží jako stůl, nové variabilní závaží AGRIbumper TOOLBOX-line dostalo více úložného prostoru

Zveřejněno: 8. 11. 2021

Podle společnosti Safertractors splňuje nová řada nárazníků/závaží AGRIbumper TOOLBOX-line přání praktiků po větším úložném prostoru.

AGRIbumper TOOLBOX-line je velmi vhodný pro rychlou montáž i demontáž a běžně se zavěšuje do předního tříbodového závěsu.

AGRIbumper TOOLBOX-line slouží jako nárazník. Lze na něj zavěsit i závaží o hmotnosti až 1500 kg. Nyní obsahuje i uzamykatelný úložný prostor o objemu 145 litrů. Přítomna je i skříňka na nářadí/box s rozkládacím pracovním stolem.

AGRIbumper TOOLBOX-line je velmi vhodný pro rychlou montáž i demontáž a běžně se zavěšuje do předního tříbodového závěsu. Šířka nárazníku je nastavitelná od 230 cm do 260 cm. Nárazník obsahuje LED světla pro denní svícení, směrovky a kontrolky označující výšku nárazníku.

Předností nové řady závaží AGRIbumper TOOLBOX-line je více úložného prostoru.
Předností nové řady závaží AGRIbumper TOOLBOX-line je více úložného prostoru.

Nárazník AGRIbumper TOOLBOX-line v základní konfiguraci váží přibližně 400 kg, takže na traktoru může být zavěšen trvale. Jedná se o bezpečné a pevné přední závaží, díky kterému je traktor v provozu lépe viditelný.

Pokud kromě 145litrového boxu hledáte těžké čelní závaží, nabízí se řada AGRIbumper Toolbox-Line BL se závažím do 1500 kg při šířce 240 cm. Systém je vhodný pro všechny traktory s předním závěsem kat. 3 a využívá vyměnitelné závaží, které se hodí i pro ostatní modely AGRIbumper. Velký úložný box uprostřed má dvojité dno a uzamykatelné víko, které lze použít i jako pracovní stůl.