Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.5. – svátek slaví Ivo

Spolehlivý a výkonný dříč Polaris Ranger XP 1000 Crew

Zveřejněno: 10. 4. 2023

Neuvěřitelně schopný, pohodlný, silný a prostorný. Polaris Ranger XP 1000 Crew, nejvýkonnější šestimístné side-by-side, je nejlepší přítel každého zemědělce hledajícího spolehlivý stroj, který mu pomůže zvládnout každodenní výzvy na poli či v lese a při přepravě těžkých nákladů.

Polaris

S tímto vozidlem se každý stane neohroženým bojovníkem, který si poradí s nejnáročnějším terénem a zvládne těžké práce s lehkostí. Je to perfektní společník pro dlouhé pracovní dny, se kterým můžete být klidnější a produktivnější než kdykoliv předtím.

Není Ranger jako Ranger

Americká společnost Polaris je proslulá svými prémiovými čtyřkolkami a UTV off-roadovými vozidly pro práci a zábavu. Právě jedním z těchto vynikajících užitkových vozidel je Ranger, který má více než desetiletou pověst důvěryhodného vozidla mezi zemědělci, farmáři, myslivci a majiteli nemovitostí.

Polaris Ranger XP 1000 Crew je k dispozici v různých provedeních, od dvoumístného až po šestimístné, a má spoustu využití. Pro někoho představuje Ranger naprostou nezbytnost pro práci na vlastním hospodářství, kde pomáhá například se stavěním plotů, převážení hlíny, dřeva a nejrůznějšího nářadí. Skvělým pomocníkem je i pro rybáře, kterým pomáhá překonávat náročné terény, ať už se jedná o bláto nebo přechody přes vodu. Využití nalezne i v myslivectví a při lovu. Nejenom, že pojme všechny vaše přátele, včetně psů a loveckého vybavení, ale díky korbě také např. zvěř, ať už se jedná o zajíce, prasata, kamzíky, jeleny či dokonce medvědy.

Bezkonkurenční schopnosti

Polaris Ranger XP 1000 Crew je poháněn motorem ProStar 1000, který je nejlepší ve své třídě a nabízí výkon 82 koní, což umožňuje plynulou jízdu v jakémkoliv terénu. Navíc je dobře chráněn před kameny, pařezy a drsným terénem díky celoplošným podvozkovým krytům a masivnímu přednímu nárazníku zajišťujícímu bezpečnost a ochranu pro celou až šestičlennou posádku i pro vozidlo.

Polaris Ranger není pouze výkonné a spolehlivé vozidlo pro zemědělce, ale nabízí také vynikající pohodlí a praktické vybavení.
Polaris Ranger není pouze výkonné a spolehlivé vozidlo pro zemědělce, ale nabízí také vynikající pohodlí a praktické vybavení.

Polaris Ranger XP 1000 Crew má také o 30 % odolnější přední náhon a o 50 % delší životnost spojky. To umožňuje 3x delší servisní intervaly než dříve. Můžete se tak spolehnout na to, že vaše vozidlo bude vždy v dokonalé kondici.

S třemi jízdními režimy, ostrým režimem Performance s maximálním výkonem, normálním režimem standard a režimem Work pro dokonalou kontrolu, je tento Polaris Ranger XP 1000 Crew uzpůsoben pro řízení v jakémkoliv terénu.

Luxus s drsným obalem

Polaris Ranger XP 1000 Crew není pouze výkonné a spolehlivé vozidlo pro zemědělce, ale nabízí také vynikající pohodlí a praktické vybavení. Má velkorysý interiér, který skýtá spoustu místa a pohodlné uspořádání sedadel pro celou šestičlennou posádku.

Kromě dostatečného prostoru pro všechny má Polaris Ranger XP 1000 Crew také dostatek úložného prostoru pro nástroje, vybavení a náklad, který potřebujete převézt. Díky chytrému uspořádání interiéru máte vždy po ruce všechno, co potřebujete, a zároveň máte přehled o tom, kde se co nachází.

V kabině vozidla naleznete také chytře řešené vybavení, jako jsou přihrádky na nápoje, nabíjecí zásuvka a praktické odkládací prostory. Měkce čalouněná sedadla a vynikající odpružení zajišťují hladkou jízdu i v tom nejtěžším terénu. To všechno zajišťuje, že se můžete soustředit na práci a mít přitom pohodlí po celý den.

Pracant se vším všudy

Polaris Ranger XP 1000 Crew má na své korbě čtyři upevňovací body, které zajistí, že váš náklad bude během přepravy v bezpečí. Vozidlo má navíc nosnost až půl tuny, takže se snadno vypořádá s čímkoliv, co na něj naložíte.

S těmito vlastnostmi je Polaris Ranger XP 1000 Crew skutečný dříč, který se postará o všechny vaše potřeby, ať už pracovní nebo rekreační. Odveze šest lidí najednou, vydrží neuvěřitelné množství práce a bude vás provázet po mnoho let.

Domluvte si testovací jízdu

Pokud jste to právě vy, komu by se Polaris Ranger XP 1000 Crew hodil, kontaktujte nejbližšího autorizovaného prodejce Polaris a domluvte si testovací jízdu. Zde najdete seznam a mapu prodejců Polaris.

Autor: redakce Agroportal24h.cz
Foto: Polaris

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.