50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Traktory Zetor Proxima a Forterra budou vybaveny novou přístrojovou deskou. Plně LCD nebude

Zveřejněno: 16. 5. 2018

Český výrobce traktorů Zetor vybaví modely Proxima a Forterra přístrojovou deskou Revo Plus MTA. Společnost MTA je jednou z předních společností na vývoj a výrobu široké škály elektromechanických a elektronických výrobků.

Nový přístrojový panel.

Výrobce MTA díky systému a softwaru MTA-Studio® vyvinul přístrojovou desku přímo na míru společnosti Zetor. Vyhověl tak specifickým požadavkům a do designu přístrojové desky promítl image Zetoru.

Revo Plus je kompletní přístrojová deska, která kombinuje barevný displej TFT s více indikátory a tradičními analogovými displeji. Modelové řadě Forterra a Proxima se tak vyhnul trend jen LCD přístrojových desek. Kromě TFT displeje je panel vybaven analogovým displejem pro zobrazování otáček a dvěma dalšími analogovými indikátory pro teplotu vody a hladiny paliva. TFT má navíc pevné menu se základními informacemi o aktuálním provozu a další navigační nabídku s posuvníkem. Dále 32 indikátorů – směrová světla, světlometů, různých ovládacích displejů apod. Přístrojová deska je vyrobena z robustního materiálu, tudíž se hodí pro použití v zemědělství. Samozřejmostí je plnění přísných norem pro automobilový průmysl.

Autor: Milan Jedlička
Foto: MTA

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.