Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Väderstad rozšířil řadu secích strojů Tempo o největší model s 24 řádky

Zveřejněno: 5. 6. 2018

Väderstad nyní rozšířil oblíbenou řadu secích strojů Tempo o model Tempo L 24. Secí stroj zaseje plodiny, jako je cukrové řepa a řepka.

Secí stroj dosahuje enormních výkonů.

Před několika lety se secí stroj Tempo zapsal do knihy rekordů, kde prokázal enormní výkonnost a přesnost v setí.Když si představíme zbrusu nový Väderstad Tempo L 24, tak dojdeme k závěru, že řada Tempo se neustále zvětšuje. Přesný secí stroj Tempo L 24 disponuje 24 jednotkami, které lze nastavit na 450, 457, 500 nebo 508 milimetrů. Každá secí jednotka má zásobník o kapacitě 25 litrů, přičemž secí stroj může být vybaven i zásobníkem na hnojivo o objemu 5 000 litrů s vlastní nápravou. Výrobce uvádí, že Tempo L 24 dokáže přesně zasít i při vysoké rychlosti.

Přesné setí zajišťuje patentovaný systém PowerShoot – systém zabezpečuje, že se osivo dostane do půdy za každých podmínek, nezáleží na gravitaci, vibracích, nerovnostech či polních podmínkách.

Světová premiéra secího stroje Väderstad Tempo L 24 proběhne na kanadské výstavě Progress Show a do výroby se dostane v listopadu roku 2018.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Väderstad

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.