Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 23.4. – svátek slaví Vojtěch

Velká jarní výstava LIVA v Předslavicích a Mariánských Lázních se blíží. Přijďte se podívat!

Zveřejněno: 6. 3. 2019

Přesné zemědělství v každodenní praxi, vyšší výnosy a lepší hospodaření. To je téma letošní Velké jarní výstavy, kterou tradičně pořádá společnost LIVA Předslavice patřící mezi významné rodinné podniky České republiky v oboru prodeje, servisu zemědělské a komunální techniky.

Pícninářská technika Krone

Velká jarní výstava LIVA se koná na dvou místech ve dvou různých termínech. Na své si tedy přijdou všichni fanoušci techniky, obchodní přátelé a uživatelé strojů v okolí Předslavic a Mariánských Lázních, kde má LIVA svá servisní a prodejní střediska.

Předslavice 18.-22. 3. 2019

V pořadí již XVIII. ročník Velké jarní výstavy se uskuteční v historickém areálu obchodního centra LIVA a to denně od 9 do 16 hodiny.

Předslavice 18.-22. 3. 2019
Předslavice 18.-22. 3. 2019

Mariánské Lázně 28.-29. 3. 2019

Druhý ročník Velké jarní výstavy Mariánské Lázně proběhne v areálu prodejce Škoda na adrese Plzeňská ul. 608/17, Mariánské Lázně-Úšovice. Prezentace bude probíhat denně od 9 do 17 hodin.

Mariánské Lázně  28.-29. 3. 2019
Mariánské Lázně 28.-29. 3. 2019

Téma obou akcí bude totožné a připomene letošní 20. výročí zabývání se přesnému zemědělství, neboť v roce 1999 LIVA odstartovala projekt Precizní zemědělství a už v roce 2005 zprovoznila první traktor v ČR bez řidiče, řízený autopilotem. Současně proběhne statická ukázka nabízeného sortimentu zemědělské a komunální techniky v čele s aktuálními novinkami. Namátkou můžeme zmínit traktory značky Valtra s loketní opěrkou SmartTouch, traktory Case IH všech výkonových kategorií či pícninářskou techniku Krone. Komunální sektor budou zastupovat japonské stroje značky Kubota.

Veřejnost kromě techniky uvidí také zázemí společnosti LIVA včetně servisního a prodejního místa. Doporučujeme též návštěvu LIVA Shopu (kamenné prodejny) nabízejícího užitečné věci na farmu, spotřební materiál Krone excellent pro výrazné snížení nákladů na balík a mnoho dalšího.

O společnosti LIVA

Rodinná firma z jihočeských Předslavic na Strakonicku má kořeny vzniku v roce 1992. Více než čtvrt století přináší do jihozápadního regionu České republiky nejnovější inovace v oblasti zemědělské a komunální techniky. LIVA nabízí pokročilé technologie pro sklizeň pícnin, přípravu půdy a traktory, které jsou dostupné širokému spektru zákazníků. Jméno LIVA se tak stalo v podnikatelském oboru pojmem pro kompetenci, odpovědnost a vstřícné jednání, která vychází z tradiční venkovské mentality. Firmu vede již druhé pokolení rodiny Jungvirtů,“ uvádí společnost na svých webových stránkách.

Autor: Milan Jedlička
Foto: LIVA

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.