Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

Zavlačovací pruty Väderstad Marathon nově ve verzi s dlouhou životností

Zveřejněno: 9. 2. 2024

Nové zavlačovací brány Väderstad Marathon výrazně prodlouží pracovní životnost dokončovacího nářadí secích strojů Väderstad.

Zavlačovací pruty Väderstad Marathon nově ve verzi s dlouhou životností.

Pro modelový rok 2024 jsou zavlačovací pruty Väderstad Marathon, kterými je vybaveno více strojů Väderstad, modernizovány alternativou s dlouhou životností. Zesílením zavlačovacích bran tvrdokovem v kritickém místě opotřebení se výrazně prodlouží pracovní životnost nářadí.

Na závěr přípravy seťového lůžka vytvoří vibrující zavlačovací brány odpařovací bariéru a zároveň vytřídí větší částice a plevel na povrch.

Srovnání nového prutu Väderstad Marathon se standardním prutem ukazuje až šestinásobné prodloužení životnosti. Protože délka prutu zůstává konstantní, zachovává si stejnou vibrační, a tedy i třídicí schopnost. Stejný zůstává i počáteční úhel nastavení. To znamená perfektní pracovní výsledek rok co rok, šetří čas zemědělce na údržbu a maximalizuje čas určený k provozu.

Zavlačovací pruty Väderstad Marathon.
Zavlačovací pruty Väderstad Marathon.

Nové zavlačovací pruty Väderstad Marathon lze namontovat na nové stroje Väderstad NZ Mounted, NZ Aggressive, NZ Extreme, secí stroje Väderstad Rapid a Väderstad Spirit a na kypřiče Väderstad Carrier a Väderstad Swift. Lze je také dodatečně namontovat na stroje již v provozu.

Nové zavlačovací pruty Väderstad Marathon jsou k dispozici od ledna 2024.