TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Zvednutí nápravy za 10 sekund? Díky tomuto zařízení nepotřebujete žádný hever

Zveřejněno: 7. 7. 2018

Kdykoli potřebujete vyměnit pneumatiku, opravit brzdové obložení nebo ložiska na návěsu či přívěsu, můžete využít TrestleJack. Tento velmi jednoduchý vynález rapidně zkrátí dobu zvedání na méně než 10 sekund - a nejen to.

Jednoduché zvednutí nápravy.

K obsluze TrestleJacku se nevyžaduje žádná osoba – pouze řidič. Zvedání nápravy je navíc velmi rychlé a jednoduché. Hydraulické zvedáky a podobná zvedací zařízení vyžadují, aby někdo pracoval pod přívěsem, to u TrestleJacku neplatí. TrestleJack se pouze přiloží k nápravě, řidič popojede a náprava se zvedne. Z TrestleJacku se rázem stane i podpěrný stojan. V případě, že je třeba zvednout kompletní nápravu nebo prázdný přívěs, je nutné použít dvojici TrestleJack.

TrestleJack váží 25 kg a je vyroben z měkké oceli, proto by neměl poškodit nápravu. Lze jej použít jak u čtvercových, tak u válcových náprav. TrestleJack lze použít na jakémkoliv terénu s prázdným či naloženým přívěsem. Vždy je ale nutné dbát na správné podložení, a aby byl povrch rovný.

TrestleJack se vyrábí v několika variantách pro použití u různě těžkých návěsů a přívěsů. Díky tomu můžete zvedat jak malé vozíky za auto, tak velké a těžké návěsy. TrestleJack plní veškeré bezpečnostní normy a je již v prodeji. Zajímavostí je, že jde o Jihoafrický výrobek.

Autor: Milan Jedlička
Foto: TrestleJack

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.