Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 14.5. – svátek slaví Bonifác

Články na téma „Hnojení“

Téma „Hnojení“ – třídění:

Novinky u nesených postřikovačů Amazone UF 1602 a UF 2002

(13.5.2024) Firma Amazone nabízí hydraulický pohon čerpadla pro nesené postřikovače Amazone UF 1602 a UF 2002. Ten je kompletně integrován do hydraulického systému ve spojení s balíčkem Comfort-Pack. Novinky byly prezentovány na Tiskových dnech v Německu.

Nízkopodlažní rozmetadlo Fliegl KDS 140 s velkými pneumatikami

(3.5.2024) Řetězové rozmetadlo hnoje Fliegl KDS 140 s nízkopodlažní konstrukcí nastavuje nová měřítka z hlediska účinnosti, ochrany půdy a přesnosti při rozmetání různých materiálů. Unikátní jsou především obrovské pneumatiky 650/85 R38.

V Čechticích s Augmentou od Raven uspoří 8 % nákladů na hnojiva

(1.5.2024) Technologii, která zemědělcům umožňuje hnojit každou část pole individuálně a podle skutečných potřeb dané plodiny, využívají již 3. sezónu v zemědělském družstvu Čechtice. Pan Michal Zídek, agronom družstva, se podělil o své zkušenosti s novým polním…

Vlajková řada cisteren na kejdu Joskin X-TREM2 byla obohacena o dva nové modely

(24.4.2024) Vlajková řada cisteren na kejdu Joskin X-TREM2 byla obohacena o dva nové modely s celkovým objemem 22 694 litrů: Joskin X-TREM2 22000 D a Joskin X-TREM2 22000 DXT.

Nový samojízdný postřikovač John Deere 300M zaujme menší farmy a pěstitele speciálních plodin

(23.4.2024) Inteligentní, kompaktní a s kabinou vpředu: nový model John Deere 300M rozšiřuje nabídku samojízdných postřikovačů v segmentu kompaktních strojů.

Unikátní postřikovač Amazone Pantera má správné dávkování postřiku v ramenech

(5.4.2024) Samojízdný postřikovač Amazone Pantera z továrny německé společnosti Amazone je unikátní stroj, který slouží k aplikaci fungicidů, insekticidů, herbicidů a dalších postřiků, třeba i výživy pro rostliny. Zkrátka všeho, co je potřeba dostat na pole.

I v zatáčkách může být aplikace hnojiv přesná

(19.3.2024) Firma Amazone získala stříbrnou medaili za inovaci v rámci veletrhu Agritechnica 2023 za přesnou aplikaci hnojiva při jízdě v zatáčkách. To zajišťuje systém Amazone CurveControl, který koriguje pohyb rozmetacího obrazce u odstředivých rozmetadel hnojiv.

Zunhammer – tvůrce cisteren

(15.3.2024) Společnost Zunhammer, rodinný podnik založený Sebastianem Zunhammerem v roce 1957, se od počátku věnovala vývoji a výrobě cisteren a aplikátorů na aplikaci kejdy. Společnost z městečka Traunreut v okolí bavorských Alp je přímo obklopena malými farmami s…

První stroje vyráběl v garáži, po spojení se značkou Horsch začal nabízet jedny z nejmodernějších postřikovačů na světě

(7.3.2024) Na Tiskových dnech firmy Horsch si redakce Agroportal24h.cz prohlédla průběh výroby postřikovačů Horsch Leeb v Landau an der Isar a seznámila se s historií společnosti Theodora Leeba a následného propojení s firmou Horsch.

Vstříc nové sezóně precizněji než kdy dříve? S novými rozmetadly Kverneland Exacta TL GEOSPREAD iDC to půjde snadno!

(26.2.2024) S nadcházející sezóna ochrany a výživy rostlin už nezadržitelně klepe na dveře. Společnost Kverneland si připravila pro zemědělce horkou novinku v podobě neseného rozmetadla průmyslových hnojiv Kverneland Exacta TL GEOSPREAD iDC. Že vám je název…

Fliegl na veletrhu Agritechnica 2023 prezentoval novinky v oblasti aplikační a dopravní techniky

(25.12.2023) V tomto článku se zaměříme konkrétně na novinky jako je třicetimetrový aplikátor Fliegl SKATEMASTER 300, technologie driveX pro pohon návěsů s výtlačným čelem a návěs Fliegl TMK 386 pro přepravu velkého množství siláže a obilí.

Josef Capouch odvádí s cisternou a botkovým aplikátorem Fliegl u svých zákazníků kvalitní práci

(19.12.2023) Josef Capouch si před dvěma lety pořídil cisternu Fliegl VFW Maxx Line Plus s botkovým aplikátorem Skate 120. S cisternou poskytuje zemědělské služby napříč republikou. Při výběru cisterny tak hrála důležitou roli provozní bezpečnost a kvalita práce.

Kombinované tažené rozmetadlo Amazone ZG-TX dokáže přesně aplikovat hnojivo i vápno, a to i na okrajích pole

(18.12.2023) Firma Amazone na Tiskových dnech v Německu představila nové kombinované tažené rozmetadlo Amazone ZG-TX. U rozmetadla je možné provést rychlou přestavbu mezi rozmetacím systémem TS a nově vyvinutou rozmetací jednotkou na vápno. Lze tak přesně aplikovat…

← Zpět
  ...