Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 12.5. – svátek slaví Pankrác

Články na téma „Sklizeň pícnin“

Téma „Sklizeň pícnin“ – třídění:

Nové žací jednotky trojkombinace Fendt Slicer s kondicionérem pracují nezávisle na sobě podle podmínek na poli

(8.5.2024) Proměnlivé počasí často ponechává na sečení jen krátká časová okna, takže plochy je třeba sklízet rychleji a efektivněji. Fendt vyvinul novou řadu žacích strojů speciálně pro velké zemědělské podniky. Nová řada Fendt Slicer 12 modelů je standardně…

Farma Jamartice úspěšně spolupracuje s BV-Technikou v oblasti nové i použité techniky

(18.4.2024) Ing. Michal Novák hospodaří na Farmě Jamartice u Rýmařova. V malebné krajině sklízí pícniny a pase dobytek. Část strojního vybavení na farmu dodala firma BV-Technika a.s., se kterou majitel spolupracuje již od devadesátých let minulého století.

Návěs Joskin Silo-SPACE2 přichází v inovované podobě. Je odolnější a rychleji se vyprázdní

(10.4.2024) Belgický Joskin inovoval své oblíbené traktorové návěsy Joskin Silo-SPACE2 pro přepravu řezanky.

Samosběrací vůz Strautmann Giga-Trailer dostane větší pneumatiky a novou karoserii

(22.3.2024) Samosběrací vozy Strautmann Giga-Trailer budou pro sklizňovou sezónu 2024 k dispozici s pneumatikami o průměru 30,5 palce. Kromě možností pneumatik byla přepracována také karoserie vozu.

Čisté shrnutí hmoty do řádku a kvalitní zabalení balíků do fólie se stroji Anderson

(15.3.2024) Kanadská společnost Anderson Group má nově v nabídce pásový shrnovač. Kromě toho v nabídce nalezneme stroje i pro samotné skladování balíků. Stroje Anderson na český trh dodává společnost MANATECH CZ.

Aplikace Krone SmartBale optimalizuje logistiku balíků

(11.3.2024) S aplikací Krone SmartBale App lze prostřednictvím chytrého telefonu snadno vyčíst informace o slisované plodině, včetně umístění balíků, což výrazně usnadňuje pracovní postupy při sklizni sena a slámy.

Stroje BV-Techniky pomáhají chovateli starokladrubských koní

(20.2.2024) David Haitl z Bernartic nad Odrou se již 30 let zabývá chovem starokladrubských koní. V současnosti jich má 50. Hospodaří na 30 hektarech a současně nabízí zemědělské služby sousedním farmářům. Pro zajištění chovu využívá moderní mechanizaci dodanou…

AgXeed, thermalDRONES a Claas Saulgau zachraňují divokou zvěř během sečení pícnin

(15.2.2024) Firmy Claas, thermal DRONES a AgXeed spojily své odborné znalosti a vyvinuly společné rozhraní pro autonomní sečení, kde také pomáhají drony s hledáním zvěře na pozemku.

Lisy New Holland Roll Baler 125 s pevnou komorou dostaly řadu vylepšení

(14.2.2024) Lisy New Holland Roll Baler 125 s pevnou komorou pro rok 2024 dostaly svěží design a řadu vylepšení, která mají zajistit vysokou produktivitu a snadnou obsluhu.

Čtyřrotorové shrnovače Claas Liner dostanou funkci Section Control. Rotory se budou zvedat automaticky

(1.2.2024) Všechny verze BUSINESS čtyřrotorových shrnovačů Claas Liner 4700, 4800 a 4900 budou od roku 2024 k dispozici s funkcí Section Control. Automatické zvedání a spouštění na souvratích a u klínů na poli výrazně snižuje pracovní zátěž obsluhy a zjednodušuje…

Nový pásový shrnovač Anderson MergePro915 poprvé v Česku. Čím zaujme?

(16.1.2024) Na akci s názvem Čertovský den v MANATECHu si odbyl českou premiéru nový pásový shrnovač Anderson MergePro915, který byl poprvé představen na letošním veletrhu Agritechnica v Hannoveru.

Massey Ferguson mění směr otáčení disků u svých žacích strojů

(4.1.2024) Po dvou letech hodnocení na poli a zpětné vazbě od zákazníků mění Massey Ferguson u svých čelně nesených modelů žacích strojů s mačkačem směr otáčení disků směrem ke středu. Zkoušky ukazují, že to zlepšuje průchod materiálu a poskytuje vynikající řez,…

Nové obraceče Massey Ferguson TD Gen2 Alpine do horského terénu

(28.12.2023) Massey Ferguson oznamuje, že rozšiřuje nabídku strojů uvedením čtyř nových obracečů Alpine pro sezónu 2024.

← Zpět
  ...