TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

AGROAD nabízí rozsáhlou nabídkou náhradních dílů pro traktory ZETOR 25 a ZETOR SUPER 50

Zveřejněno: 2. 8. 2019

Společnost AGROAD, jeden z předních dodavatelů originálních a alternativních náhradních dílů, nabízí široký sortiment náhradních dílů pro traktory ZETOR 25 a SUPER 50. AGROAD dlouhodobě buduje ucelený sortiment náhradních dílů pro traktory ZETOR, traktory zahraniční výroby a také nákladní vozy TATRA, AVIA a další značky. Dnes je těžké najít náhradní díly pro legendární ZETOR 25 a ZETOR SUPER 50, ale v AGROADu mají specializovanou řadu, která zahrnuje více než 1 000 dílů.

Historický traktor Zetor. Foto: Terka Zídková

AGROAD má dlouholeté zkušenosti s trhem náhradních dílů, a proto stále rozšiřuje portfolio produktů. Podle jednatele společnosti Ing. Addaye tato řada ZETOR 25 a ZETOR SUPER 50 byla vyvinuta speciálně pro zajištění kombinace kvality, nízkých nákladů a dostupnosti. "Veteráni ZETOR jsou klíčovým trhem, na kterém chceme nabídnout přizpůsobené díly" řekl. "Protože jsem v tomto oboru strávil více než 24 let, vím, jak jedinečný je trh s díly pro traktory."

Ing. Adday, jednatel společnosti AGROAD.
Ing. Adday, jednatel společnosti AGROAD.

ZETOR 25 a SUPER 50 zůstávají funkční

Model ZETOR 25 byl vyráběn v letech 1946 až 1968 a za tu dobu bylo v Brně vyrobeno více než 158 000 kusů. Více než 97 000 těchto traktorů bylo vyvezeno do celého světa. V roce 1960 se zrodil model SUPER 50. Tyto traktory se prodávaly až do Barmy (dnešní Miyanmar), Ghany a Iráku. Dodnes je v provozu spousta těchto modelů jak u sběratelů, tak u soukromých zemědělců.

Při generálních opravách či servisu je potřeba přesně pasujících dílů pro daný typ traktoru. Zákazníci tak ocení širokou nabídku společnosti AGROAD, jež zahrnuje například spotřební díly, jako jsou gufera, gumičky, hadice, filtry, světlomety, matice, pláště, ložiska, pružiny či těsnění, ale také díly, které se nemění tak často, jedná se o blatníky, kapotu, kryty, tlumič výfuku, lamelu spojky, chladič, sady válců či kulové čepy.

Historický traktor Zetor.
Historický traktor Zetor.

Společnost AGROAD nabízí náhradní díly pro Zetor 25 a Super 50 k zajištění funkčnosti těchto modelů a rádi vám s díly poradí.

Pro více informací kontaktujte: info@agroad.cz.

O společnosti AGROAD

Společnost AGROAD jako velkoobchod s náhradními díly pro traktory a nákladní vozy, byla založena v roce 1995 v České republice. Posláním společnosti je pomáhat prodejcům po celém světě získat kvalitní, snadno dostupné a cenově přístupné náhradní díly pro různá vozidla - od všech typů traktorů Zetor přes menší traktory až po nákladní automobily Avia, Tatra nebo Liaz a mnoho další techniky.

Autor: Milan Jedlička
Foto: AGROAD

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.