50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Case IH oficiálně míří do Etiopie

Zveřejněno: 11. 12. 2019

V Addis Abebě proběhl slavnostní ceremoniál, kde firma Case IH oficiálně jmenovala firmu Wereta International Business PLC jako oficiálního distributora strojů Case IH pro Etiopii.

V Addis Abebě proběhl slavnostní ceremoniál

Významné akce se zúčastnilo 300 hostů, včetně vysoce postavených úředníků etiopské federální a regionální vlády a zástupců italského velvyslanectví v Addis Abebě, společně se zástupci velkých zemědělských podniků v zemi.

Společnost Wereta International Business PLC byla založena v roce 2008 a sídlí v Addis Abebě. Společnost má 180 zaměstnanců a kromě distribuce strojů Case IH se také podílí na PVC podlahách, syntetické kůži, botách a přepravě kapalného a suchého sypkého materiálu. Wereta International Business PLC je také významným vývozcem vysoce kvalitní kávy, olejnin, koření a luštěnin. Kromě toho dováží kamiony, stavební a zemní stroje, průmyslové výrobky a komodity, jako jsou stavební materiály a pneumatiky, výrobky pro zpracování potravin, společně se zemědělskými stroji a nástroji. Prodej strojů a zařízení podporuje tým vyškolených techniků a nejnovější diagnostická zařízení.

Od 1. července se v Etiopii prodávají traktory Case IH s výkonem 110 až 140 koní. Podle firmy je Case IH lídrem na trhu v Etiopii. Nejprodávanějším traktorem je Maxxum 125.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Case IH

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.