50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Čtvrtina všech nových traktorů Valtra je přizpůsobena v Unlimited studiu požadavkům zákazníka. Individualizace se má rozšířit i na digitální služby

Zveřejněno: 3. 9. 2020

Valtra si stanovila novou vizi, nabídnout uživatelům traktorů Valtra nejlepší zážitek. Uživatelé traktorů Valtra podle firmy chtějí mít možnost své stroje upravit podle vlastních představ. Týká se to zejména podniků služeb, uživatelů pracujících v lese, na letišti a při údržbě silnic. Tito uživatelé také chtějí optimalizovat používání svých traktorů. Valtra uspokojuje tyto požadavky zavedením nových služeb.

Unlimited Studio společnosti Valtra individualizuje traktory

Díky továrnímu Unlimited studiu je finská Valtra lídrem na trhu v úpravách strojů podle potřeb zákazníků. Už čtvrtina všech nových traktorů Valtra je přizpůsobena potřebám zákazníků v Unlimited studiu. Valtra chce tento přístup rozšířit také o digitální služby, například precizní zemědělství a financování. Valtra uvádí, že zejména digitalizace nabízí mnoho nových způsobů, jak překvapit a potěšit zákazníka. „Podle našich zkušeností se stále více zákazníků zajímá o pokročilé služby v rámci probíhající zemědělské revoluce. Úspěch SmartTouch (multifunkční loketní opěrka, pozn. redakce) je dobrým příkladem toho, jak jsme vyslechli přání našich zákazníků. Zaměřujeme se skutečně na zákazníka a jeho potřeby,“ řekl Tommi Malinen z Valtry.

Valtra uvedením páté generace traktorů, respektive nové série G na trh představuje i nový firemní design. I když mnoho prvků zůstane nezměněných, například logo a slogan Your Working Machine (Váš pracovní stroj), několik detailů se mění. Nový firemní design byl navržen tak, aby byl flexibilnější pro použití v různých aplikacích, zejména digitálních.

Podívejte se na fotografie z nedávného on-line představení nové Valtry

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Valtra

1) z podkladů Valtry

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.