Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 24.4. – svátek slaví Jiří

Dammann získal novou kabinu. Už nabídne LED osvětlení a mnoho dalšího

Zveřejněno: 23. 4. 2018

Německý výrobce postřikovačů, Dammann, pro své samojízdné postřikovače Dammann Trac, připravil novou kabinu. Nabídnout má hlavně více komfortu.

Nová kabina pro Dammann Trac nabízí lepší výhled z kabiny ven do okolí postřikovače, protože má více prosklené plochy. V interiéru byla věnována pozornost ergonomii, především rozvržením všech spínačů a na dobrou viditelnost na výstražná světla. Zvýšená pozornost byla věnována též sedadlu a nastavitelnému sloupku řízení. Umístění obslužného terminálu na sedadle řidiče je navrženo tak, aby jej řidič mohl snadno ovládat bez omezení na viditelnost. Také držáky nápojů a úložné prostory jsou snadno přístupné ze sedadla řidiče.

Co nabízí nová kabina? Dobrý celkový výhled ven, izolaci proti hluku, posuvné dveře, servisní box, vzduchově odpružené sedadlo řidiče s opěrkou hlavy, pravou loketní opěrku, předinstalaci pro kamerový systém, rádio, sedadlo spolujezdce, osvětlení okolí, integrované vytápění a klimatizaci, integrovaný pracovní počítač s terminálem a pracovní světla LED přední/zadní.

Kabina samozřejmě chrání obsluhu před škodlivými látkami, takže spadá do kategorie 4.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Dammann

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.