Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Firma Zetor Polska odhalila modernizovanou podobu traktoru Zetor Crystal

Zveřejněno: 1. 7. 2020

Firma Zetor Polska Sp. z o.o. je výhradním distributorem produktů firmy ZETOR TRACTORS a.s. na polském trhu. Na vlastní Facebook stránce je velmi aktivní. Dnes dokonce zveřejnila fotografii, na které se nachází dva traktory modelové řady Crystal. K fotografii zveřejnila popisek, že se má jednat o modernizované modely.

Modernizovaný Zetor Crystal

Na zveřejněné fotografii jsou dva traktory Zetor Crystal HD 170. Na první pohled zaujme nové provedení kabiny, které již používají nižší modelové řady traktorů Proxima a Major. Design kabiny vychází z konceptu Zetor by Pininfarina, který byl představen v roce 2015. Z toho konceptu pak Zetor během let bral určité designové prvky a aplikoval na sériové traktory.

Podrobnosti k modernizovanému traktoru Crystal zatím oficiálně nejsou k dispozici.

Polská afilace Zetor Polska Sp. z o.o. zahájila svoji činnost v roce 1995 a od té doby prodala více než 34 tisíc traktorů. Zetor Polska dnes patří mezi přední prodejce traktorů, které jsou oceňovány polskými zemědělci pro svou kvalitu a spolehlivost. Zetor, tradiční česká značka zemědělské techniky, existuje na trhu od roku 1946 a působí v řadě států po celém světě. Doposud bylo prodáno více než 1,2 milionu traktorů této značky.

Přečtěte si také

Autor: Milan Jedlička
Foto: Zetor Polska

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.