Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 24.4. – svátek slaví Jiří

Hiab uvádí na trh novou generaci lesnických jeřábů LOGLIFT

Zveřejněno: 20. 7. 2022

Hiab, součást společnosti Cargotec, uvádí na trh novou generaci lesnických jeřábů LOGLIFT. Již nyní je možné objednávat nový jeřáb LOGLIFT 18Z s maximálním dosahem 10,4 m a maximální nosností 18 tunometrů (tm).

Lesnický jeřáb Hiab LOGLIFT 18Z.

Nová geometrie výložníku jeřábu Hiab LOGLIFT 18Z vytváří výkonný jeřáb s větším dosahem. Pro snížení možnosti neočekávaných odstávek jsou uvnitř výložníku jeřábu umístěny hadice s plně chráněnými rozvody oleje a kabely. Větší hydraulické trubky zlepšují průtok, aby se zabránilo problémům při vysokých teplotách.

Nové jeřáby Hiab LOGLIFT 18Z mají pohodlnější sedadlo obsluhy a lepší přístup do pracoviště operátora. Operátor má po usednutí lepší zorné pole a k dispozici několik nových bezpečnostních prvků, jako je osvětlené tlačítko nouzového zastavení a lepší osvětlení.

Nové jeřáby Hiab LOGLIFT 18Z byly testovány v náročných podmínkách Švédska a Německa. V drtivé většině případů nové jeřáby spolehlivě fungovaly i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Lesnický jeřáb Hiab LOGLIFT 18Z.
Lesnický jeřáb Hiab LOGLIFT 18Z.

Nová generace lesnických jeřábů Hiab LOGLIFT 18Z poprvé přináší digitální řešení pro další zvýšení produktivity a provozuschopnosti. Jeřáby lze na přání vybavit vestavěnou konektivitou. Operátor bude mít přístup k systému HiConnect™ společnosti Hiab, který dále zvyšuje výkonnost, bezpečnost a zabraňuje zbytečným prostojům jeřábu díky informacím o využití, provozu a stavu jeřábu v reálném čase.