Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Ag Leader InCommand 1200 a InCommand 800

Aktualizováno: 3. 12. 2016

Firma Ag Leader Technology, lídr precizního zemědělství v oblasti vývoje hardware a software, představuje nový produkt ve své populární řadě displejů precizního zemědělství. Rodina InCommand, zahrnující displeje InCommand 1200 a InCommand 800, přináší pro zemědělce celou řadu nových funkcí a možností, se kterými budou snadno spravovat své mapy a další data na svůj iPad, nově s aplikací AgFinity Mobile.

Ag Leader Technology

Displej InCommand umožňuje lepší rozhodování v reálném čase pomocí funkcí, jako je mapování detailů řádku po řádku a rozdělení obrazu sloužící k zobrazení více informací najednou (například navadádění a variabilní aplikace), které umožní pěstitelům dříve a rychleji identifikovat případné problémy na stroji. Spárovaním s AgFinity Mobile mohou pěstitelé používat svoje mapy na svém iPadu, což umožňuje rychlé a pohodlné rozhodování za pochodu.

InCommand displeje jsou navíc vybaveny vestavěnou světelnou lištou, používají uživatelské rozhraní jako u klasického tabletu s domovskou stránkou, ve které lze vybírat veškeré funkce. Ovládání displeje je podobné jako u většiny mobilních zařízení, která v dnešní době farmáři používají. Spolehlivý a výkonný displej InCommand však bude i nadále poskytovat  stejné možnosti navádění stroje a implementované funkce ovládání závěsného zařízení, které uživatelé od Ag Leaderu očekávají.

„InCommand displeje jsou postaveny na naší osvědčené platformě efektivního stroje s implementovanou kontrolou obsahující veškeré funkce tak, že důležitá rozhodnutí lze dělat přímo z kabiny,“ říká Al Meyers, prezident společnosti Ag Leader Technology. „S AgFinity Mobile mohou uživatelé synchronizovat svůj iPad s displejem InCommand pro prohlížení svých map na cestách.“

Nové displeje InCommand bude možné objednávat přes Vaše dealery Ag Leader. AfFinity Mobile bude volně ke stažení na Apple App store, dostupná bude začátkem prosince.

O firmě Ag Leader

Ag Leader Technology, Inc. je uznávaný technologický inovátor v oblasti software a hardware  precizního zemědělství. Nachází se v Ames, ve státě Iowa v USA. Vyrábí a prodává špičkové produkty přesného zemědělství určené na pomoc pěstitelům dělat inteligentní a zisková rozhodnutí. Společnost dosáhla od svého založení v roce 1992 konzistentního růstu a expanze poskytováním produktů, které pomáhají pěstitelům a zemědělským odborníkům dosáhnout a udržet úspěšný a ziskový provoz. 

Autor: Ag Leader Technology
Foto: Ag Leader Technology

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.