Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 2.5. – svátek slaví Zikmund

Indický výrobce zemědělské techniky Shaktiman míří do Evropy

Zveřejněno: 8. 4. 2024

Společnost Tirth Agro Technology Private Limited, celosvětově známá jako Shaktiman, mezinárodní hráč v oboru zemědělských strojů, hrdě oznamuje úspěšné ukončení celosvětového setkání Shaktiman 2024. Tato významná událost se konala v Indii od 1. března do 5. března 2024.

Indický výrobce zemědělské techniky Shaktiman míří do Evropy.

Setkání se zúčastnilo 150 mezinárodních partnerů a prodejců z více než 60 různých zemí. Během pěti působivých dnů se účastníci ponořili do světa značky Shaktiman a seznámili se s jejím dědictvím a inovacemi.

Akce byla zahájena poučnou prohlídkou nejmodernějších zařízení společnosti Shaktiman v Rádžkotu (Gudžarát, Indie), která zdůraznila výrobní zdatnost značky a její neochvějný závazek ke kvalitě. Během prohlídky se účastníci seznámili s výstavní plochou výrobků Shaktiman o rozloze 77 000 čtverečních stop. Partneři si prohlédli více než 100 špičkových produktů Shaktiman, včetně specializovaných sklízecích mlátiček, rotačních kypřičů, rotačních podmítačů, secích strojů, postřikovačů a lisů.

Kromě toho společnost Shaktiman představila L.S. Gohil Learning Academy, špičkové vzdělávací centrum. Na počest vizionářského zakladatele společnosti, zesnulého Shri Ladhubhai S. Gohil, je akademie určena zemědělcům, řidičům, partnerům, inženýrům a mechanikům a slouží jako centrum pro rozvoj znalostí a dovedností v oblasti zemědělské mechanizace. Oznámení o otevření akademie předsedou představenstva společnosti Shaktiman, panem Ashwinem Gohilem, představuje významný krok vpřed v posílení oddanosti společnosti Shaktiman vzdělávání a zvyšování kvalifikace, čímž se připravuje půda pro světlejší a informovanější zítřky.

Účastníci výroční konference.
Účastníci výroční konference.

Cesta se poté přesunula do pulzujícího města Kochi (Kerala, Indie), které nabídlo jedinečnou kombinaci kulturního ponoření a navazování obchodních kontaktů, včetně návštěvy ikonických památek a kulturních představení.

Vrcholem byla konference 4. března 2024, která se zaměřila na cíle společnosti Shaktiman v oblasti expanze. Významní řečníci společnosti, včetně pana Hashmukha Gohila, výkonného ředitele společnosti Shaktiman, a pana Shashanka Wataneho, senior viceprezidenta pro mezinárodní obchod, se podělili o cenné údaje a postřehy, které utvářejí příběh budoucího úsilí značky. Pan Hashmukh Gohil vyjádřil své nadšení z této události a prohlásil: „Jsem nesmírně hrdý na naše společné úspěchy, které se nám podařilo dosáhnout a poskytnout ekonomická zemědělská řešení více než 1,5 milionu rodin zemědělců po celém světě. S výhledem do roku 2030 je naším ambiciózním cílem rozšířit tento dopad na 4 miliony rodin zemědělců. Na této cestě nevytváříme pouze historii, ale budujeme trvalý odkaz“.

Konference se zúčastnila známá atletka Deepa Malik, držitelka 5 cen prezidenta Indie, 4 světových rekordů Limca, 3 mezinárodních cen a první indická paralympijská medailistka. Deepa Malik, kterou Mezinárodní paralympijský výbor uznal za Ženu roku 2019, je symbolem inkluze a odolnosti. Působivý projev Deepy Malik silně rezonoval u partnerů, prodejců i zaměstnanců a motivoval je svým poselstvím, že se nikdy nevzdávají.

Produktové portfolio společnosti Shaktiman.
Produktové portfolio společnosti Shaktiman.

Kromě obchodu byla na setkání Shaktiman Global Meeting 2024 prezentována kulturní výměna, která zdůraznila kořeny společnosti v indických tradicích. Akce také zdůraznila závazek společnosti Shaktiman k udržitelnosti, se zaměřením na cíle společnosti v oblasti snižování spotřeby vody a uhlíkové stopy. V roce 2023 dosáhla společnost Shaktiman snížení spotřeby vody o 58 %, v roce 2024 plánuje snížení o 62 % a ambiciózním cílem je snížení o 80 % do roku 2030. Podobně si společnost klade za cíl snížit emise uhlíku o 80 % do roku 2030.

Jako společnost hluboce zakořeněná v zemědělské krajině si společnost Shaktiman uvědomuje klíčovou roli, kterou hrají zemědělci. Její závazek přesahuje rámec podnikání a jejím cílem je vracet peníze zemědělské komunitě a společnosti jako celku. Prostřednictvím různých iniciativ se společnost Shaktiman snaží pozitivně ovlivňovat životy zemědělců, podporovat udržitelné zemědělské postupy a přispívat ke zlepšení života venkovských komunit.

Shaktiman Global Meeting 2024 je důkazem odhodlání značky k dokonalosti, inovacím a společnému růstu. Díky perspektivnímu přístupu k mezinárodnímu brandingu je společnost Shaktiman lídrem v oblasti zemědělství a zemědělské mechanizace a vytváří udržitelný a působivý odkaz pro další generace.